AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eyvallah hocam, benim aklima su takildi (konu disi olarak) PHPwebserver urununun videosunu izledim bir usur anlamadigim sey yapildi. Bktim 5$a satiliyor. Orda verilen emegin karsiligi hakikaten 5$ mi ya? Yoksa ben php bilmediigmden dolayi mi oyle cok karmasin geldi bana yapilan yazilim. biri bilgilendirebilir mi tam olarak harcanan emek ne akdar ve ne ise yariyor bu paylasim?
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok mesela sidmi ben tema aldim ordan 45$, tamamdir normaldir diyoruz ama, burda adam phpyle ilgili tabiri caizse (en azindan benim icin) sanat yapmis resmen, yani 5$ cok ucuz geldi gozume benim icin. (en azindan her urune hakettigi degeri veren envato firmasi tarafindan). ki zaten envato 5$ oalrak degerlendirdigi icin ozellikle soruyorum 5$lik bir calismamidir diye.

Valla hakikaten imreniyorum catir catir phpye hakim olanlara. Ben ki Turkce, ingilizce, almanca dillerine Turkce gibi hakimin, ama php apayri bir zevk apayri bir sanat, hakikaten bravo.
Aynen o konuda size katılıyorum. Php en sevdiğim ve beğendiğim yazım dili ama henüz bulunduğum ilde öğretecek iyi bir yer yok. Ankaraya dönünce inşallah bende hakim olacağım.

Fiyat olayını ise bilmiyoruz tam olarak acaba envatomu yoksa kullanıcımı seçiyor ?

Bence kullanıcı belirliyor fiyatı. Emek onun fiyat onun dur ama envato yüzde alır.