Kaç Lira İstiyorlar Hocam?
Paraya bak. Geçen Tablet veriyorlardı. Allah'tan ofisteydim. Aradım Kadın 8 ay boyunca 80 Lira ödeyeceksiniz tablet hediyemiz dedi. Kadına dedim ki: Ben SSK'lıyım. Bana sağlık sigortsı değil Tablet lazım. onun içinde 40 lira 8 ay Dedi.
Aradan yaklaşık bir hafta geçti. Hanımın Telefona mesaj gelmiş. Sayın abonemiz kredi kartınızda biriken alışveriş Puanları? Bonuslar değil alışveriş puanı...
Neyse aradım numarayı dedim ki bana mesaj gönderdiniz? alışveriş puanım birikmiş nasıl oldu bu iş?
Ablam başladı:
Orhan Bey. Uzun süredir Bankanız ile anlaşmalı çalışıyoruz. Kredi kartı kullanımlarınızdan dolayı Alışveriş puanınız birikmiş?? bunlarla sizi sigortalıyoruz ayrıca ücretsiz 82 ekran LCD Tv gönderiyoruz???
Safa yatıp Kredi kartımın BONUS olduğunu ve bonuslarımı da kullandığımı Bu alışveri puanlarımla da sigorta değil elektrik su doğalgaz faturamı yatırmak istediğimi söyledim.
Ablam bu sefer kıvırdı ve bu puanların sadece şirketleri ile Bankanın arasında yapılan anlaşma sonucu çıkan puanlar olduğu söyledi....
Yine Safa yatarak İPTAL ettirdiğim Garanti bankası kredi kartımın bilgilerini verdim
Şimdi LCD TV'mi bekliyorum
Sakın ola İnanmayın bunlara.
Şahsi tahminim: Bunlar BES( Bireysel Kredi Sistemi) devlet destekleme veriyor onun üzerinden prim kazanma derdindeler? Çünkü her yeni sistemde mutlaka açıklar olur. Bunlarda Bunu kullanıyorlar.