Arkadaşlar sizlere yaşadığım bi olayı anlatıcam, benim Lise'den beridir tanıdığım yakın bir arkadaşım İstanbul'da düzenlenen tüm sosyalizm eylemlerine katılır her şeye bulaşırdı.
Geçenlerde Facebook'da bi sayfanın paylaştığı fotoğrafın altında Başbakan'a ve karısına küfür yazmış ülkeyi soymak ile ilgili devamını buraya yazmıyorum.
Arkadaşa dava açılmış 15 YIL hapis isteniyor Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na ve eşine hakaret etmekten.
Artık bu Facebook'da ki küfürler çok dikkate alınıyor, bu uyarımı dikkate alın değil Başbakan'a küfür etmek arkadaşlarınıza bile etmeyin derim.
Fatih diye bir çocuk vardı mahalleden, herifin biri çocuğu eklemiş selam yazmış o da selam yazmış tanışıyormuyuz muhabbetleri falan bizim Fatih tabi biraz dangalak, niye ekledin y*********m gibisinden şeyler yazmış adama adam polise gidip konuşma kayıtlarını göstermiş polis çocuğu buldu, kapıdan bindirip arabaya götürdüler bende yanında gittim sen anlarsın bu işlerden diye babası rica etti kıramadım, adam şikayetci oldu dava açtı 2000 TL para cezası isteniyor şuanda bizim dangalaktanda.
Siz siz olun şu sosyal medyada küfür etmeyi artık bırakın, küfür edecekseniz içinizden edin benim gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:33:24 -->-> Daha önceki mesaj 14:31:35 --
Hani bi kaybınız olmasa bile boşuna polisle uğraşmayın, sadece tavsiyedir.