Merhabalar, ben 27 yaşında yaklaşık 6 senelik profesyonel iş tecrübesi olan ve yazılım geliştiren bir bireyim. Adım Ozan, 10 yıldır bu sektörle uğraşıyorum. Dünyadaki en büyük e-commerce danışmanlarından birinde 1 yıl boyunca çalıştım. Onlarca proje geliştirdim ve geliştirilmesinde rol oynadım. Genelde günün en az 6 saatini bilgisayar başında geçiriyorum. Bunun dışında spor yapıyorum ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Bu bilgileri niye verdim diye düşünüyor olabilirsiniz, bir iş yaptırırken karşınızdaki insanın da sizin gibi normal bir insan olduğunu umarım unutmazsınız diye verdim. Eski tecrübelerime dayanarak gece saat 3'te destek için ararsanız açamayacağımı bilin istediğim için verdim. Diğer arkadaşlara göre fiyatlarım biraz yüksek olabilir fakat ben yazdığım yazılımın temiz kodlara sahip ve modern teknolojilere uyumlu olmasına özen gösteriyorum. Testlerini yaziyorum. Bunun yanı sıra ben bu sektörden ayrılırsam veya başıma bir şey gelirse; benden sonra yazılımda değişiklik yapmak isteyen kişiler hiç zorluk çekmez, aradığını kolayca bulabilirler çünkü yazdığım kodların her bölümünü dökümante ederim.
Mail ve Skype adresim: info@ozanakman.com.tr / drunael35 * R10'dan özel mesaj yoluyla da ulaşabilirsiniz fakat mailleri her gün her saat kontrol etme şansım oluyor, R10'u o kadar aktif kullanmıyorum. * Telefon Doğrulaması Yapmadan İş Yapmayın!!! +49 176 ***** 24