Geçmişte 2 tane açtığım gmail hesabı ile denedim, full inbox düştü gmail ve outlookta. Fakat mailin içeriğine dikkat etmelisiniz. Eğer çok tablo vs. varsa spame gidebilir. Ben düz metin denedim her defasında inbox'a gitti. Ama Tablolu karışık css'li mailler denerseniz spame gidebilir. Mail içeriğini test edip de gönderin.
forumda 50 gmail hesabını 20 tlye açıyorlar, her hesabın günlük limiti 500 adet, bu hesaba göre günlük 22,500 mail atabiliriz ama 50 tane hesabın hepsini tek tek girmek lazım.
Müslüm hocam bu arada script klasorune karaliste.txt oluşturdum ve içine deneme adres yazdım. Aynı adresi de liste.txt'den programa çektirdim fakat karalistede olan adresi de programa ekledi.
1- V8'de kara liste özelliği yok mudur?
2- Mail listesi temizlemek, bölmek, topluca adres silmek, gmail adreslerini ayıklamak gibi seçeneklere nasıl kavuşabiliriz?
Tüm bunlar kullanıcı dostu olması ve programı daha iyi yerlere getirmesi açısından şart özellikler.
Selametle.
Bu Tarz Calismalari V10 Da yapmistik. V8 Eski Bir Programdir. Iki Programinda Mantigi Cok Farkli Biri Free Smtp Lerle Inbox Odakli Mail Atmak Icin Uretildi Digeri ise ucretli Smtpler Ile Bshsettiginiz Ozelliklerle Olan V8 De V10 Daki Hicbir Ozellik Yok. V8 Icin Ilerleyen Zamanlarda Progcilarim Musait Oldugu Donemde Iyilestirmeler Dusunuyorum. Kismetse olacak Ama Oyle bir soz Vermiyoruz tabiki Olma olasiligi Yuksek. Kafamda cok Guzel Projeler Var Bakalim Kismetse olacak. Bu arada V8 De guncelleme olursa satin Alan Arkadaslar Ucretsiz yararlanabilecekler
Inbox Konusunda Basliklariniza ve Gonderici Ismine Dikkat Edin. Inbox Dusecektir. Her Serviste Dusmeye Bilir.
Saygilarimla...