Jane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RDY sen olayın çok gerisinde kaldın

O ırkçılık yapan adamı canlı yayında toplantıya çıkardılar. Fenerbahçe stad görevlisi yapmamıştır dedi.
bu fotoğraflar bundan 3-4 saat sonra çıktı

https://www.youtube.com/watch?v=TGIIyXk966E

Al bak bu adamı TV'e çıkardılar. Suçun üstünü örtmeye çalıştılar

Fotoğraflar videolar bu basın toplantısından saatler sonra çıktı.
yok yok gördüm dostum o olayı, zaten belirttim aslında

Bana göre Fenerbahçe yönetiminin basın toplantısında ilk işi bu kişileri kınamak olmalıydı, hatta ve hatta mümkünse 10 yıl 20 yıl maça almamak olmalıydı.

REY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ırkçılık Fenerbahçe'ye özgün birşey değil.Irkçı olupta Galatasaraylısı,Beşiktaşlısı,Trabzonlusu da vardır.Onu geçtim benimde çevremde ırkçılar var;zamanında Nonda'ya pis sinek diyen arkadaşım vardı,gereken tepkiyi ona da gösterdim.Yani ırkçılık her yerde var.Verdiğiniz linklere pek göz atamadım zamanında bizim tribünlerde ırkçılık oldu mu olmadı mı bilmem ama bizim eleştirdiğimiz nokta FB yönetiminin tüm Dünya'ya yalan söylemesi ve kendini aklamaya çalışması.Kendini aklamaya çalışırken Drogba'yı zor duruma düşürmesi.Eleştirililen nokta burası.Yoksa ırkçılık fenerbahçelilere özgürdür gibi birşey kimse demiyor.
Aynen öyle hocam, dünyada belkide dinimiz gereği ırkçılıktan en uzak milletlerden birisiyiz, ancak zaman içerisindeki kültür yozlaşmaları bütün bunlara sebep olandır. Umarım gerekli cezayı alırlar.