fenerbahçe şimdi ırkçılıkmı yaptı? o siyahi futbolculara bir lafmı söyledi. ama şöyle bişey var 1 kişi olsun 100 kişi olsun fenerbahçenin adı kirleniyor her türlü. muslera o şekilde stata girip 40-50 bin türk taraftara o hareketi yapıyor oda ırkçılık sayılmazmı? fenerbahçe futbolcuları ali samiyende böyle bişey yaptımı?
tüm zamanların videosu vardır ama o muzları gösterip takımın adını istemedn de kirletmek iyi birşey değil. fenerbahçe sadece fotoğrafın yanlış anlaşıldığını söyledi. ama şöyle söyliyim yönetim bencede değişmeli küfür etmek istemiyorum ama s**trip gitsinler. değişsin artık yönetim bıktım..
dirk kuyt: ırkçılığı tüm fenerbahçelilermi yaptı? drogba kasten yaptıysa çok yanlıştır yada çok amatör.
Halamı anlamıyosun ya?
Tüm taraftarlara bağlamıyoruz.
Fenerbahçe yönetimi bunu bile bile bu suçun üstünü örtmeye çalıştı diyoruz. Burada suç ortağı oldu başka birşey yaptı etti demiyoruz

)
Elinde görüntülerin var adamın yaptığını görüyorsun sonrada üstünü yine kapatmaya çalışıyorsun. Bu ne demek sence?
Başkasının suçunun üstünü örtmeye çalışmak bu dünyada suç ortağı olmak demek değil midir?
Hala aynı lafı direteceksen artık yapacak birşey yok