Konuya yazılanları okudumda, optimizasyon demişsiniz.
Optimizasyonu siz nasıl yorumluyorsunuz ?
"Bak abi şu eklentiyi kaldır, bunu kur, şöyle yaparsa bu düzelcek " gibi yorumlarla mı yaptırmayı planlıyorsunuz ? FTP vermem demişsiniz, nasıl olacak dosyalar ile telepati mi kuracak arkadaş sorguılar azalsın diye ? Ben size benim çalışma şeklimi anlatayım sonra da alıp almamak hizmeti size kalmış ;
1.si, bu tür işlemler için paket rakamımız var bizim 300 TL.
Eğer fiyat fazla ise devamını okumayın bile...
2.si ödemeyi yapacaksınız, sitenizin FTP bilgilerini yollayacak, WP Admin bilgilerinizi yollayacak ve 4 5 iş gününü bekleyeceksiniz. İşlemlerin tamamlanması için.
3.sü aynı sorun devam ediyormu diye +4 5 günlük daha ek deneme süresinde siteniz müşade altında tutulacak (:
4. Uygulanacak işlemler öyle iki eklenti kurup bilmem iki dosya boşluklarını silip optimize ettim şeklinde değil, hele hele direktiflerle yürüyecek şekilde hiç değil...
Oturup dosyalarınızı satır satır inceleyip, hepsinde sebep olan Sql sorgularının alternatif yazılımını sağlamak veya bellekmele için ne gerekiyorsa ona çözüm üretmek. Javascript CSS dosyalarınızı kombine edip sıkıştırmak vb. gibi işlemler ...
Kısadan hisse;
Tavrınızı hiç beğenmedim. Sizdeki site varsa herkesin bir şekilde sitesi var.Bu forumda 190k - 300k tekilli çalışmaları bile düzenledim ben
"Şimdi sana güvenmiyorum hacı sitem benim göz bebeğim " diye bir mantıkla devam ederseniz, daha çok zarar görürsünüz.
İyi forumlar.
Not ben teklif vermedim ama vermiş gibi oldum öfkem, kızgınlığım ile birlikte. Anlayışınız için teşekkürler