Sen kafa tayfasından kimi tanıyorsun Adanademirin, de hele bana?
kaç tanesinin Göztepe ile sorunu varmış? Kaç tanesi gelmiş Göztepelilerle yemiş içmiş?
İlk yarıdaki maça deplasman mı yaptınız burada bana artistlik yapıyorsun? Münferit adamlar geldi. Biz genel olarak Adanaspor'a da ads'ye de aynı uzaklıktayız. Kafa tayfa olarak söylüyorum. Ha bana kalırsa Adana tupruruncudur. Adamlıksa ben onlardan 5 kat adamlık gördüm orası ayrı. Hani anlatıyorsun ya ksk geldi şunu dedi diye, işte Adanaspor da benim gözümde aynıdır. ADS li çok dostum vardır ve bireysel olarak hepsi on numara çocuklardır. Lakin senin gibi adamları görünce onlar adına da üzülüyorum. Kimsenin geçmiş olsununa gerek yok. Bir sürü tahrik edici şeyler yazıp sonuna yalandan geçmiş olsun deyince mi düzgün adam oluyor ve bizlerin acısını paylaşıyorsun? Önce ne yazdığına bir bak. Sen de İzmir'e geldinse ben bu siteden giderim. Sen ADS ile Göztepe'nin arasındaki bağlardan bi' habersin. Git abilerine sor anlatsınlar sana Göztepe'yi. Öyle kulaktan dolma şeylerle gelme bana. ADS, samsun deplasmanından dönerken Göztepe maçının skorunu öğrenince ne yapmışlar, hele git bi sor?
Ben atar yapmıyorum, atar yapsam klavye delikanlısı olurum. Astık kestik muhabbetleri yapılmıyor bu konuda, klavye delikanlısı lafını doğru yerde kullanmayı öğren hele.
Adana'da turuncu olan tek şey portakaldır,onun da şeklini biliyorsun söylememe gerek yok..
İzmir'de maça geldim.Gelmediği mi nerden uydurdun veya sallıyorsun ?
Eğer gerçek göz-göz isen göztepenin bize yaptıklarını bilirsin.. Sizin yaptıklarınızın yanın da '' kümeye '' demek ne kadar hafif kalır.
++ Adana'nın kralını herkes biliyor zaten
bakınız.
Merak ettiğim bişey var diğer arkadaşını susturduk sen klawye tayfasının kurtarıcı meleğimisin ?
Burda büyüklük yapıp geçmiş olsun diyoruz.. Bir kişi çıkıp '' teşekkürler '' bile demedi.
Artık ne diyelim, Allah'ın sopası yok.
Geçmiş olsun. ( 5. oldu )