Katilin zaten sabıka kaydından ve fb'deki fotoğraflarından nasıl biri olduğu anlaşılıyor.Yani bu adam adam öldürmeye zaten meyilliymiş,Pazar günü Burak Yıldırım'ı öldürmese kim bilir yarın beni seni veya başkasını öldürebilirdi.Burak Yıldırım'ın katilin üzerine yürümesi katilin masum olduğunu göstermez.

Ancak

Issız bir yerde de 1 kişinin üzerine o kadar adamla gidilmez,erkekliğe sığmaz.Katil bıçağını kullanmasa büyük ihtimal ağzından burnundan kan getireceklerdi adamın.Yoluna giden adama, arkandaki kalabalığa güvenerek üzerinde sadece Galatasaray forması olduğu için sataşıyorsun.Açık açık belanın gelmesini istiyorsun.Buraya daha açık bir şekilde yazmak isterdim ama merhumun arkasından konuşmak istemiyorum.Herşeyi geçtim şeref yoksunu arkadaşları da neye güvenerek TV'lere çıkıp yalan beyanda bulunuyor?Ölen arkadaşı üzerinden prim yaparak,Aziz Yıldırım'a sallıyor.

Bu olayı Galatasaray taraftarlarının üzerine yıkmaya çalışanlarda ağızlarının payını aldılar.Yok efendim 2 Galatasaraylı tek adamı bulmuş bıçaklamış vs yalanlarınız çürüdü gitti.