protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam kufur etmedi diyen yok. Adam irkcilik yapmiyor diyen var.



Adamin muzu gosterisinde zaten niyeti belli. Ayrica aksi ispatlanana kadar adamin dedigi dogrudur. Zaten sizin iddia ettiginiz gibi bir irkcilik olsa gazeteciler o esnada fotografi ceker, yani Drogba oraya bakarken, bu eleman muzu gosterirken cekerler. Bariz bir sekilde uzakta gerceklesen bir olaya adam ... girsin diye tepki veriyor.

Bu koydugun resimler sadece sizin camianin niyetini gosterir.

1. Negrocular ayri vaka. Bu olayla alakasi yok, niye buraya koyuyorsun?
2. Sahadaki muz baska maclardan buyuk ihtimalle, sanki bu adam atmis gibi niye algi yaratmaya calisiyorsun?
3. Drogbanin bu ilk kadikoy derbisi. Daha oncesi yok. Niye "Daha öncede mi bir yere girsin diye küfür etmişlerdi?
" soru soruyorsun?



Kufretmek icin degil, coluguna cocuguna yedirmek icin getirmistir. Bir anda Musleraya tepki olunca, adam gosterir.

FByi karalamak icin camianiz hicbir firsati kacirmiyor. Muzla irkcilik yapacak adam futbolcu uzaktayken bisey yapmaz, yanina yaklastiginda muzu gosterir, yer, maymun gibi bagirip, muzu adama atar. Yani cabalariniz nafile.

Drogba bu kadar hassassa, buyursun Fatih Terim'in irkciligini kinasin. Adama sorarlar TDsi irkcilik yapmis takimda ne isin var diye?


http://www.youtube.com/watch?v=PXFuS_9QXVo
Göremezler o acı gerçekleri. Tek dertleri Fenerbahçe düşmanlığı. Yoksa ırkçılıkmış, insanlıkmış umurlarında değil. Fırsatını buldukların an saldırırlar böyle.