Kuruldan bir üye gibi mi gözüküyorum ? Cevap : Hayır . Konu trabzonspor la mı alakalı ? Cevap : Hayır . Ben istediğim kişiyi eleştiririm bu seni ilgilendirir mi ? Cevap : hayır . farkındaysan özgür bi ülkedeyiz

Demekki neymiş herkese ve her şeye cevap vermeyecekmissiniz

İlla tartışmamı çıkartalım ? daha cevap vermeye devam edecekseniz sizi artık moderatörlere emanet etmekten başka bir şey gelmez elimden hadi eyvallah
Sana bir cevap yazacagim, ama banlanmamak icin yazmiyorum. Onceki olaydada zaten provakasyon yapip, haksiz yere banlattin, yaptigin yanina kaldi, ayni seyi bir daha yapmayacagim. Onceki olaydan iyice umitlenip simdide cevap yazarsan moderatore giderim diye tehdit ediyorsun. Aferin sana.
Ozgur ulkedeyiz diyorsun, birde herkese, herseye cevap vermeyeceksiniz diyorsun. Bu iki lafida ayni paragrafta kullaniyorsun.

Guler misin, aglar misin. Kendine ozgurluk istiyorsun, bize cevap vermeyeceksin diyorsun. Alistiniz tabi haksiz yere bizleri banlatmaya. Isinize gelmeyen bisey oldugunda, hemen modetare sikayet ederim diye tehdit ediyorsun. Sen Fenere yandan cakmaya kalk, cevabi ye, cevap veremeyince, moderatorlere olayi paslayacagim diye tehdit et birde. Oh ne ala memleket. Et hocam sikayeti. Bosuna moderatore bu konuyu okutmus olursun. Sana hakaret eden yok, senin ozgurlugunu kisitlayan yok. Aksine cevap verecekseniz moderatore vereecgim diye tehdit eden sizsiniz. Bu forum ozgur bir yer. Birinin yazisina cevap yazmanin cezasi yok. Oluir olmadik herseyi moderatore sikayet ediyorsunuz, sonra onlarda bikip basliyorlar millete ban atmaya. Gecen sefer ban attirdinda mutlu mu oldun, zafer kazanmis komutan gibi birde simdi tehdit ediyorsun. Ayip ediyorsun.
Sana insanlari elestiremezsin diyen yok, insanlari elestirirken once kendi takimina bakacaksin. Ben FBliyim, takimimin yaptigi sike yuzunden baskalarina o sezon icin sike yaptiniz diye suclama hakkim bu sikeyi yapanlar takimdan temizlenmedigi surece olmaz. Ayni sekilde irkciligi kanitlanmis birini onursal baskan yapan, tesislerinde bu adamin adini koyan bir camianin uyeleri bu pisligi temizlemedikleri surece baskalarini irkcilikla suclayamaz. Ozgur bir ulkedeyiz eyvallah, sen yazarken cevap vermis oluyorsun, ben yazinca tartisma cikarmis oluyorum.

Neyse bisey demiyorum. Biz burada olayi tartisiyoruz, sen bodoslama fener taraftari beni sasirtiyor diye olaya giriyorsun. Senin derdin belli. Birde moderatore verecegim diye tehdit ediyor, buyur sikayet et.