aviler için en iyisi avirecomp.biraz uzun sürebilir encode işlemi ama kaliteyi en az bozan avirecomptur. ben şu şekil yapıyordum film siteme film yükleme işlemini:önce 20 veya 30 film indiriyordum avi formatında daha sonra filmleri part part yüklediğim için önce filmi 15 veya 20 şer dakikalık parçalara biolsoft video cutter ile bölüyordum.daha sonra böldüğüm filmlerin ilk partlarını alıp avi recompa atıyorum 2 veya 3 saat bu işlem sürüyordu vps de. altyazı gömme işlemi bittikten sonra parçaları alıp orjinallerinin yanına atıyorum ve tüm filmlerin ilk partlarına altyazı gömmüş oluyordum oradanda toplu olarak upload yapıyordum.bu dediklerimi benim gibi türkçe dublaj filme sadece site reklamını gömmek istiyorsan diye varsayıp anlattım

ama sen komple orjinal dil filme türkçe altyazı gömmek istiyorsan orada işlem uzar dediğin gibi ben türkçe altyazılı film ekleyeceğim zaman akşamdan 10 tane film atıyordum avirecompa sabaha kadar gömmüş oluyordu.
daha sonraları onada çabuk bir yöntem buldum filmi normal ingilizce yükleyip jw player ile altyazıyı ekliyordum ve yine altyazılı oluyordu hemde bilgisayarda herhangi bir işlem yapmadan en zahmetsizce bu yöntemi kullanmıştım ben.(dizimagın bazı dizilerde kullandığı yöntem).fakat bu dediğimi eğer ki film videolarını yüklediiğin sunucudan hot link alabiliyosan kullanabilirsin facebook gibi mesela yandex video gibi mail.ru gibi falan ama vk gibi putlocker divxstage falan gibi embed kod alıp onların playeri içerisinde oynatıyorsan o zaman uygulayamazsın.
Mkv filmlere 720p filmlere altyazı gömmek codecler videolar falan hakkında pek bi bilgin yoksa deveye hendek atlatmaktan beter bi olay zaten.(
gömmek diyorum bazı arkadaşlar yooe çok basit falan demesi mkvmerge megui mkvtoolnix ileri seviyede kullanamayan kolay kolay gömme işlemi yapamaz.o yapılan basit altyazı işlemi ise mux işlemidir ve basit ve kısacık süren o işlem atlyazıyı videoya gömmez yani hardsub yapmaz altyazıyı videoya iliştirir sadece ekler yani.ve bu eklenen altyazı sadece bilgisayar ve bazı dvd ortamlarında gözükebilir o yüzden internete yüklediğinizde videonuz altyazısız çıkar.sebebi ise softsub olmasıdır altyazı üzerine eklenmiştir birleştirilmemiş videonun içine işlenmemiştir.).İşte zor işlemdir megui ile falan hardsub yapmak codecleri ayarlayamazsın sesiydi görüntüsüydü bi bakarsın 7 gb film olmuş sana 32 gb beklediğin zamana mı yanasın napasın öyle kalırsın.Profesyönel rip yapanlar içinde mükemmel bi programdır orası ayrı.ben mkv filmlere altyazı gömmek için xvid4psp programını kullanıyordum ilk zamanlar.Güzel programdır diğerlerine göre daha bi basittir kullanımı.daha sonra daha güzelini buldum onunda adı handbrake mükemmel bir program tam mkv filmere altyazı gömmek için kullanabileceğin çok hoş bi program video çıktılarınıda mp4 olarak alıyosun görüntü mükemmel oluyor yani ben bu yöntemleri ve bu programları kullanıyordum umarım işine yararayan bişeyler çıkar hemşerim sende balıkesirliymişin bak r10 a baya geldi balıkesirli ne güzel

Önerilerin için çok teşekkürler server ile sıkıntı oldu akşam deneyeceğim umarım bu sefer oldu server 3 gündür boş yatıyor.