2 Siteden link satışı yapıyorum, her iki sitede PR 1 dir, her iki siteninde hitleri aynıdır aşağı yukarı. Siteleri elimden geldiği kadar güncel tutuyorum, index sorunları yoktur, yeni bir içerik eklendiğinde en geç 3-4 saat içerisinde index almaktadır, siteler imleme ile desteklenmektedir, eklenen içerik özgünleştirilmektedir, satıştan kazanılan gelirin bir kısmı seo çalışmalarında kullanılacaktır. PR güncellemesi oldu olacak, flash oyun link arayanlar kaçırmayın
Site 1
Domain: (.org) 7 Aylık
Alexa: 2M
PR 1
Hit: 100-200 arası
index: 2000
Satılacak Link: 7 / Toplam yapılacak çıkış: 10 / Link konumu: Footer (Tüm sayfalarda görünür, isteğe göre görünmeyedebilir)
Fiyat: 3 Aylık 10 TL, 6 Aylık 30 TL
Site 2
Domain: (.net) 6 Aylık
Alexa: 2M
PR 1
Hit: 100-200 arası
index: 1300
Satılacak Link: 7 / Toplam yapılacak çıkış: 10 / Link konumu: Footer (Tüm sayfalarda görünür, isteğe göre görünmeyedebilir)
Fiyat: 3 Aylık 10 TL, 6 Aylık 30 TL
Toplu alım yaparsanız 2-3 link üzerine fiyatta indirim yaparım.
Siteler özel scriptdir ve bakımlıdır. Kesinlikle sitenize faydalı olacağına inanıyorum. Link alanları yeni boşaldı yaklaşık 4-5 gün önce ve güncelleme olmadan son bir şans isteyenler için iyi bir fırsat, adresler pm ile gönderilir, rekabetli kelimelerde satış yapılmaz. Domainlerin bitmesine 6 ay vardır yaklaşık ve en kısa zamanda yenilenecektir. Siteler cache kullanmaktadır, kasma gibi sorunları yoktur gayet hızlı açılmaktadır, kod yapısı temizdir, 2-3 günde bir yorum almaktadır. Lütfen özellikler size uymuyorsa sadece siteyi görmek öğrenmek için pm istemeyin.
Ayrıca hediye olarak yine flash oyun olmak üzere PR0 iki siteden ücretsiz backlink veriyorum bunlar direk aldığınız linklerde olabilir farklı sitelerinize linkde olabilir. 2 link alanlar için her iki sitedende, tek link alana yine 1 hediye link şeklinde.
Fiyatlar son oluruna çekilmiştir.