Hala bu konu üzerinde takım tartışması yapanlar var, bu şekilde olduğu sürece hiç bir halt düzelmez, düzelemez. Olay'a Fenerbahçeli biri öldü, Galatasaray'ı linç edelim, Galatasaraylı biri öldü Fenerbahçe'yi linç edelim şeklinde baktığımız sürece bu hep devam edecek.
Arma sevdasına koşan iki genç, biri mezara, biri hapse ne denir ki ?
Buyrun arkadaşlar cinayet anı mobese kameralarında :
http://www.haberedikkat.com/Video/77...ayet-ani?oNo=1
Görüntüler'den gördüğümüz üzere maalesef ki vefat eden Burak kardeşimiz ve arkadaşları Galatasaraylı kişinin üzerine doğru saldırıyorlar ve sonra bu elim olay gerçekleşiyor.
Demekki dün dediğim doğruymuş.. Şimdi bu ölen kişiye ben birşey dedim, ve haklıyımda. Polat Alemdar takılmasa önüne devam etse şuan yaşıyor olurdu.
İnsanlar birazda kendileri akıllı olması gerek akılsız olacak bir dünyada yaşamıyoruz. Bu dünyada binbir pisliklerin olduğu dünyadayız. Karşındaki adamın hakkında birşey biliyormusun cebinden ne çıkacak kendisi psikopat mıdır nedir hiç bir fikri yokken lap diye kendini birşey sanıp dalması aptallıktır.
Hem katil ******** hemde buna bulaşanlar aptal. Başka türlü açıklaması yok. Ne işin var ya sataşıyosun git evine işte.
Yazık kendine daha 20'ye varmamışsın.