hbk85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar merhaba,

Yaklasik olarak 2 yildir Natro ile calismaktayim ve uptime olarak son derece memnunum. Fakat dedicated sunucular full managed olmadigindan dolayi, istedigim degisiklikleri yaptiramiyorum. Bu durumda da bana hem kurumsal firma olan, hem de sunucuda problem yasadigimda aninda destek olabilecek bir sunusu saglayici gerekiyor. Asagidaki sartlari aramaktayim:

1) Sunucu kesinlikle dedicated olacak. Sirketimizin isleyisinde maillar cok cok onemli. Iletisimin %90'ini mail yoluyla saglamaktayiz. Baskasinin sorunundan oturu benim sunucumun kasilmasi riskine girmek istemiyorum.

2) Sunucu teknik destegi gerektiginde saglanabilmeli. Her ne kadar sunucu sorunsuz calistikca pek isimiz dusmeyecek olsa da, sorun oldugunda aninda mudahale edebilecek, anlamadigimiz birsey oldugunda yardimci olabilecek tarzda bir destek ihtiyacimiz var.

3) cPanel ya da Plesk panel tarzi bir panel olmasi benim kullanimim acisindan kolaylik saglayacaktir.

4) Sunucu ozelliklerinin cok cok iyi olmasi gerekmiyor. Eninde sonunda bu sunucuda sadece 1 adet domain barinacak, websitesi sadece yonlendirme yapilacak. Maillar icin kiraladigimiz bir sunucu olacak.

5) Butce dostu olmasi gerekiyor. Natro'da suanda odedigim rakam ortalama (dolar kurundan oturu), 190 TL civarinda.

Oneri de bulunabilecek ya da teklif verebilecek arkadaslarin cevaplarini beklemekteyim. Lutfen sadece kurumsal firma sahipleri ve calisanlari cevaplasin.

Simdiden ilgilenen herkese tesekkur ederim. Iyi calismalar.

https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...yaci-olan.html

lütfen inceleyiniz sadece cpanel destek sunmaktayız

fiyatlarımıza cpanel vede kdv dahil değildir