SİTE 20.05.2013 TARİHİNDE FORUMDAN BİR ARKADAŞA SATILMIŞTIR, KONU KİLİTLENEBİLİR.
Site adresi: İmzamdaki site
Site için istenen fiyat:...
Sitenin günlük getirisi: ortalama 10$
Sitenin yaşı: 1.5
Kategori, sitenin içeriği nedir: flash oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1.5K-3k arası
Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: evet
Hosting dahil midir:
evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ücretsiz yazılım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi çalışmalar diliyorum, bir yıldan fazla üzerinde çalıştığım, emek verdiğim, ondan da önemlisi bu işi öğrendiğim sitemi evlilik durumları nedeniyle satıyorum hazır altın fiyatları da düşmüşken satıp birazda olsa altın almayı düşünüyorum
Sitem "oyun oyna" kelimesinde an itibari ile 4. sıradadır. bu yılın başlarından beri bu kelimede ilk sayfadaydı, mart ve nisan ayında 2. sıraya çıkardım, bu yüzden son iki aylık geliri 1000$ üstündeydi, bu ay 4.sıraya gerilediği için geliride günlük 10$ a düştü. Oyun piyasası hareketlidir ve bu piyasada tbm düşüktür, bu yüzden alan arkadaşın ilgilenmesi gerekmektedir, aldıktan sonra bi köşeye bırakıp gelir getirsin derseniz kessinlikle zarar edersiniz. Ayrıca bu aralar google de bayağı değişiklikler oluyor bu yüzden de ben satıştan sonra gerekli desteği vermekle beraber hiç bir garanti vermiyorum.
Gerekli bilgileri verdiğime göre pm istemeye gerek kalmamıştır, almak isteyen arkadaşlar ---- numaradan ulaşabilirler. Herkese iyi çalışmalar diliyorum, saygılar...