1. Göztepenin gerçek taraftarı olmadığın buradan belli, cenazeye geldikten sonra, Adanaspor- göztepe maçın da onlarla bir olup bize ettiğiniz küfürler karşısında '' kümeye '' diye bağırmaları çok normal

ki sen bunu bilemessin çünkü klawye tayfasındansın.
2. Galatasaray şampiyon oldu destek amaçlı koydum çünkü demirsporun evlatları şuanda galatasarayın başında.. İmparator,hasan şaş.. sen bunu bilemessin,anlayamassın işte.. Bugün karşıyaka da şampiyon olsa kocaelide şampiyon olsa, samsun da şampiyon olsa onların da avatarını koyarım çünkü dostluktur senden bu kadar ince düşünmeni beklemiyordum beni yanıltmadın.
3. Unutmayın, devran döndü artık bize yaptıklarınız unutmadık son gülen iyi güler dedik ama dinletemedik.
4. sana 3. kere geçmiş olsun diyorum ama sen bir kere bile '' teşekkür '' etmedin.Buda senin ne olduğunu gösterdi.
Varsa aklında kalan bişey içinde kalmasın buyur..
1.si adanayla bir olduğumuzu nerenden uyduruyosun bizene adanasından,demirinden... sen kimsin ki benim Göztepeliliğime laf ediceksin

...
2.si demirsporun evlatları kime hizmet ediyo şimdi ne desteğinden bahsediyosun.Bırak bu destek ayaklarını çocuk mu kandırıyorun
Kimsenin geçmiş olsununa ihtiyaç yok ...