okank35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adanalı mısın, a.taylı mı, galatasaraylı mı... ayrıca bu neyin yalakalığı
.
.
.

başkalarının acılarıyla dalga geçmeye devam edin.Gün gelir hepsinin hesabı sorulur...
Göztepe taraftarlarını bu tutumu nedeniyle kınıyorum.ADANALIYIM ALLAHIN ADAMIYIM. geçmiş olsun diyoruz yaranamıyoruz. Yalakalık demişsin. Dostluk bu dostluk.. Bizi güle oynaya karşılayan, Karşıyaka, samsun, 1461 trabzon , konya , denizli gibi takımları unutursak onlara dost yaklaşmassak sizden hiç bir farkımız kalmaz, adamlığımıza sığmaz. Bize yapılanları unutmayız,unutturmayız. Örneğin; Maç seyir halinde giderken , ankaragücü gol attığında '' koyd.k mu ? '' deyip ardından 4 tane gol yiyen ve stadımızda bir avuç ankaragücü taraftarı koltuklarımızı kırdı ve artistlik yaptılar. Biz bunu unuturmuyuz ? Unuttururmuyuz ? Aynı olay karşıyaka maçında da yaşandı karşıyakayı 4-1 yendik.. Adamlıklarını gösterdiler.. '' Kardeşlerimiz hak etti 3 puan ananızın ak sütü gibi helal olsun '' dediler. Çünkü onlar adamın dibi dibi.. Biz 8 sene kümede kaldık hiç bir zaman kulübümüzün binasını taşlamadık.. Burda arkadaşın biri çok büyük marifetmiş gibi paylaşmış.. Bu nedir artistlik mi ? Ben oldum diye kanıtlamaya çalışmak mı ? yoksa başka bir psikoloji mi ? Burda kilerin çoğu göztepe taraftarı değil.. Gerçek göztepe taraftarı tek iyi günde değil kötü günde takımını yalnız bırakmayandır. Gerçek Göztepe taraftarı aramızın kötü olmasına rağmen Ali Utku'muzun cenazesine gelenlerdir örneğin.. Tabi siz bilirmisiniz,bilmezmisiniz orasını bilemem.

Her ne kadar artistlik yapıp koltuklarımızı kıran Ankaragücü taraftarlarına ;

Deplasman da bize sadece 350 bilet ayırıp 1000 e yakın taraftarımızı dışarda bekleten Kartalspor kulübüne ;

Aramız iyi olmasa da cenazemize katılıp '' Acınızı paylaşmaya geldik '' diyen Göztepe taraftarlarına..

GEÇMİŞ OLSUN diyorum umarım herkes hak ettiği yerde olur.