Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet doğrudur Türkiyedeki gibi bir maaş sistemi yerine saatlik maaş sistemi var ancak işin teorik kısmı yine maaş sistemine dayalıdır, türkiyede bir işe girersiniz standart özel sektör mesai saatleriniz olur sabah 8.30 yada 9.00 dan 18.00 yada 19.00 a kadar çalışırsınız yeri gelir işten 21.00 da çıkarsınız, yani maaşınız işe geldiğiniz güne göre belirlenir, yurtdışında işe başlarken aylık şu kadar saat şu kadar maaş şeklinde yürüyor, sonuçta o kişi o saat kadar yine çalışıyor patronu iş verdiğinde iş saati içinde o kabloyu yine döşeyecek yine düzenleyecek ama saati dolduğunda tüm işi bitirmiş sadece routera takacağı bir tane kablo bile olsa takmayıp yarım bırakabilir o hakkı var, o yüzden verimerkezinde çalışan maaşlı birinin kabloyu kaç saatte döşediği ve bunun saat hesabının yapılması saçma, bizim saat hesabı yapmamız dahada saçma niye benim mesajım bu kadar garipsendi anlayamadım kabloyu döşeyen ulu bir varlıkmış gibi mesaj yazmışsınız.
Boyle bir hususta karsilikli mesajlasma ile gercek bilgiye ulasabilecegimizi zannetmiyorum. Sadece sunu belirteyim yazinizdaki bold ile yaptigim kismi tamamen yanlis biliyorsunuz. Kabloyu doseyen kisinin ulu bir varlik oldugunu ima bile eden herhangi bir sey yazmadim, buraya nasil bagladiginiz ben de onu anlamadim.