Remark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmiyorum hedefiniz Türkiye mi yoksa ulusal mı ama umarım başarılı olursunuz. Özgün olmasa bile proje projedir. 100 tl em var blog mu açayım konularına yorum yazan arkadaşlar sizi görmezden gelmişler
Yorum için sağol üstad, Zaten konuyu yorum toplamak için açmadım. Belki 1-2 arkadaşın o anlık ihtiyacı olur faydalanır diye düşündüm (Sonuçta herkes site sahibi, goorili kaç kişinin keşfettiği önemli değil. Kimin kullandığı önemli. 1 kişi kullanır, Belki sırf kendisi siteye 5-10k hit getirir).

Onun dışında, Eğer bir projeniz var ise ve Birinin yapma türü uyarılarını dikkate alıyorsanız o projede başarılı olamazsınız. İlk açtığınız günkü gibi bir projenin üzerinde 5-6 ay durursanız tutmama gibi bir olayında söz konusu olacağına inanmıyorum.

Şuan goorili bazı kişiler kullanıyor ve Bunlardan gören kişilerle de zamanla yayılacaktır. Bu süreç 3 ayda olabilir 3 senede olabilir. Sonuçta, Şuan TR de kaliteli ve Bekletmeden indiren site yok diye biliyorum. Goorilin çıkış noktası, 500 MB ye kadar (Premiumlarda) yüklenen dosyaları beklemeden indirtmesi.