banlayan banlasın SIKINTI YOK facebook kadar büyük değil evet ben rica ettim bi arkadaş yapmış Allah Razı Olsun Konuyu da Kapatsınlar
gökhankara gibi kendine çok güvenen iki kişiye yaptırdım beceremeyip kaybolmuşlardı onlarda böle konuşmuştu
Allah Rzı Olsun Hocam
senin gibi birini r10 ortamında tanıdığım için çok çok üzüldüm yönetime şikayette buluna bilirsiniz isterlersede banlasınlar Sıkıntı Yok biz senin gibi onla bunla dalga geçmiyoruz iş yapıyoruz
Benim gibi birisini tanıyıpda iş vermediğiniz ve paranızı çöpe attığınız için sizin adınıza üzüldüm. Beni tanıyan insanlar benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu biliyorlar Allah'a şükür dengesiz düngesiz bir insan olsam zaten barınamam. Sen benim yaptığım işlere boyun bükersen gidip 1 liraya logo yaptırırsan böyle gelip benim ağzımada lafı verirsin kendinde magdur olursun canım hocam.
Daha bol sövüşlesinler inşallah logo denilen şeyin adını rezil ettiğiniz için
arkadaşım bir çok kişi referans için ücretsiz yapıyor. burda gülünecek bir şey göremedim ben.
Siz göremeyebilirsiniz referans ihtiyacı olan arkadaşlarım tabikide var ama kendine güvenen işinde başarılı olan insanların referansa değil iş verenin böyle başarılı bir arkadaşa ihtiyacı vardır.
BU İki denklemi kavrayabilirseniz ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.
Hayırlı işler dilerim.