ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaslar rica ediyorum sunlarin üstüne gitmeyin sonra sikayet ediyorlar mesajlari sildirmek icin cok üzülüyorlarmis geceleri yatamiyorlar bi kac mesajim silinmis. neyse olan bize oldu , 6 puanimiz garanti oldu
Soytarılık yapmaya devam et sen karaktersiz herif.

sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum orduspor takımı dost takım olduğu için gidildi...Sene başı dalmat ile banahaneyi verdiler bize,yıllardır süren bir dostluğumuz var...Senin rus takımı ile dostluğun nedir ? İsteyen istediği dakikada maçtan çıkar ister 70 ister 80 ister 50 senin bu sene 1000 kişiyle oynadığın kaç maç var onuda biliyorsundur umarım.Bize laf atmadan önce bi kendi durumunuza bakın. Diğer göztepeli arkadaşlara Allah sabır versin diyorum.
babalarının hayrına mı verdiler adamlar 2 oyuncuyu güzel kardeşim.Geçiniz bu kardeş ayaklarını ...

MiqeZeLLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce kardeşlik naraları atıp stada gelince "Samsun Kümeye" diye bağıran bi taraftar.
Önce renginizi belirleyin ondan sonra tartışalım.

"Din, iman, töre. Hadi yavrum amatöre "
Ne kardeşinden bahsediyosun sen şirinelerden kardeş mi olurmuş? Nerenizden uyduruyonuz bunları. Samsunda cocukların eline taşı verip önden yollicağınıza siz gelseydiniz ya abilerinizi gelseydi çocukları yollicağını yemez tani nerden yicek anca taş atıp kaçın siz.Delikanlı şirineler sizi ...
Karşında göztepeli arkadaşların yok konuşmana dikkat et istersen.
Dedim ya delikanlı şirineler diye. Koçum samsunda konuşcaktın taş atıp kaçan çocukların arkadasına saklanmadan.Uzaa...
Bir göztepe atasözü der ki "Sıkı tutunun düşüyoruz!".
samsunun nasıl ligde kaldığını cümle alem biliyo