Selamlar,
Ülkemizin dünya pazarında diğer ülkelerle olan bürokratik ve ticârî ilişkilerinin artması ve gelişmesi internet dünyasında da kendine yer buldu. Bu minvalde küresel ölçekte iş yapmakta olan yahut yapmaya hazırlanan yöneticiler web sitelerine hizmetlerinin diğer dillerden birine veya birkaçına çevirilerini eklemeyi artık zaruret olarak görüyorlar.
R10.net ailesi içerisindeki yukarıda bahsettiğimiz ticârî pazardan pay kapmak isteyen webmasterlardan, web site içeriğinin Türkçeden diğer dillere çevirisini yaptırmak isteyenlerin olacağını düşündük.
Bu sebeple
Liva Akademi - Eğitim, Tercümanlık ve Danışmanlık Merkezi olarak
Türkçeden diğer dillere web site içerik çevirisi yaptığımızı duyurmak istiyoruz.
İçerik çevirisi yaptığımız diller;
- Türkçe > Arapça
- Türkçe > İngilizce
- Türkçe > Fransızca
- Türkçe > Almanca
- Türkçe > İbranice
- Türkçe > Rusça
- Türkçe > Çince
- Türkçe > İspanyolca
- Türkçe > Portekizce
- Arapça > Türkçe
- İngilizce > Türkçe
- Fransızca > Türkçe
- Almanca > Türkçe
- İbranice > Türkçe
- Rusça > Türkçe
- Çince > Türkçe
- İspanyolca > Türkçe
- Portekizce > Türkçe
Çeviriyi yapacak kişiler alanında çeviri yaptığı dilde
uzman olan kişilerdir.
Referanslar
Web site içerik çevirisine yeni giriyor olduğumuz için bu alanda bir referansımız bulunmamaktadır. Çeviri yaptıkça konu altına eklenecektir.
Liva Akademi - Eğitim, Tercümanlık ve Danışmanlık Merkezi
2002 yılından beri Ankara'da faaliyet göstermektedir. Geçen 11 sene içerisinde başta
resmî kurumlar olmak üzere birçok yarı resmi ve özel kurumlara tercüme hizmeti verilmiştir.
- UNESCO'nun Dünya Su Formu Raporu (1000 sayfa - İngilizceden Türkçeye)
- Özürlüler Eğitim Vakfı
- Milli Eğitim Bakanlığı'na bakımlı birimler
gibi birçok resmî ve gayr-ı resmî kurumlara tercüme hizmeti verilmiştir.
Şu anda
Türk Standartları Enstitüsü'nün
Helal Gıda dosyalarının
Türkçeden Arapça, İngilizce ve Fransızca dillerine çevirilerini yapmaktayız.
Ücretlendirme Çeviri ücretlendirmesi sayfa başı ücretlendirme şeklinde yapılmaktadır.*
* 492 sayılı harçlar kanunu gereği 1000 karakter - 180 sözcük bir sayfa yapmaktadır.
1 sayfanın ücretlendirmesi ise çevirilecek metne göre
15 TL - 20 TL arasında değişmektedir. Not: Ücretler isteğe bağlı olarak faturalandırılır.
Liva Akademi - Eğitim, Tercümanlık ve Danışmanlık Merkezi