Tahminince şu olacak

Googl diyecekki ben bu ay serdarhan'a 1000 $ ödedim diyecek ne karşılığında reklamımı yayınladı diyecek.

Birde reklam aldığı müşteriler var.
Aldığı reklamın vergisini öder ama nereye kendi devletine türkiyeye değil.

Asıl işte amaç şu yani serdarhan bilişim googleye reklam vermiş google vergisini nereye ödüyor irlanda türkiyeye değil.

Parayı tr den kazanıyorsun bizede vergi öde diyorlar.

İş beyanname fatura vs. meselesine geldiğince herkesin tc sinden ev adresine kadar yazılı değilmi ?

Sonrasında bizede gelecekler google den para kazanıyorsun kardeşim vergini neden vermiyorsun diyecekler bak 1 yıllık hesabını çıkardık aylık 1 milyar kazancın olmuş sen asgari ücretin üzerinde para kazanıyorsun hadi bunu vergilendir diyecekler.

Bizde diyeceğizki bakın ben bu googlenin reklamını yayınlıyorum ama benimde bir sürü giderim oluyor diyeceğiz.
ne diyecekler
- alan adı
- hosting
- tema
- backlink
- makale
vss. sayıp duracağız

Bunların faturası varmı diye soracaklar yok diyeceğiz bu sefer de tema backlink makale vs... peşine düşecekler ama bişey elde edemeyecekler

biz anlamayız kardeşim ne iş yaptırıyorsan hepsini belgelendir getir bize
gelir gider hesaplaması yaparız sana ne kalmış 500 dolar bunun vergisini babalar gibi ödeyeceksin diyecekler.

Tahminimce aylık 1000 $ ve üzeri kazanç sağlayanların hesapları incelenecek
Çünki asgari ücretin üzerinde bir kazanç söz konusu

Düşünsenize aylık 2000$ dolar kazancı olan birisi ofis ortamında 2 kişiyi eleman olarak çalıştırabilecek bir kazanç sağlıyor.

Ofis ortamlarında her türlü unv. gençleri rahatlıkla asgari ücretin altında bile yorulmadan çalışabiliyorlar. Sonuçta tüm işlerimiz pc başında yapılacak olan işler.

- Fazla göze batmamak için arada banka hesabı değiştirin.
- Arada reklam kodlarını azaltıp geliri düşürün
- Arada paypal üzerinden işlem yapın

Bu konular oldukça sıkıntılı içinden 1-2 yıla kadar çıkmaları çok zor