bağlıca ve sincan bölgesi elvankenti rahatlıkla tercih edebilir. Hatta tam elvankent merkez değil de, bu yeni fuar alanı açıldı. Terminalde buraya gelecek bu bölgeden bir dükkan kiralayıp açarsan rahatlıkla kazanırsın
eryaman da güzel lakin burada bir veteriner var sana tavsiyem ısrarla elvankent bölgesidir. Sincan çok büyük bir ilçe nüfus yoğunluğu ile ayrıca etimesgut şehir merkezi ile elvankent ve sincan şehir merkezi aynı istikamet üzerinde eryaman ters kalıyor
Anladım hocam; çok fazla bilgim yok yanlış anlaşılmasın ama sincan bölgesi çok fazla gelir seviyesi yüksek olan ve evcil hayvan besleme oranı yüksek olan bir bölge değil... Dediğim gibi farklı yerleri vardır ama bu benim bilgim; yanlış olabilir. Bu nedenle o bölgede biraz çekingem var.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:28:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:26:54 --
hocam bahçelide evde çok köpek besleyen var ama tabi klinikte çok var. ama ben bunun haricinde bir şeyden bahsetmek istiyorum,
geçen hafta bir köpek aldım veterinerden ücretsiz sahiplendirme yapıyor ama sözleşme imzalanıyor 1 sene boyunca bütün aşıları o klinikte olmak zorunda. bilmiyorum belki genel bir uygulamadır ama ben ilk kez rastladım ve oldukça getirisi fazla olan bir yöntem gibi düşünüyorum. ayrıca 1 sene boyunca aşı karnesini ellerinde bulunduruyorlar ve bundan dolayıda zaten hayvan sahibinin başka yerde yaptırma imkanıda olmuyor.
hakkınızda hayırlısı...
Hocam bu bence yanlış bir uygulama ve ben karşıyım. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum.