eemmrraahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu konuda aynı fikirde değilim. En azından 56k 'dan dsl e fiber e geçebildik.

Türkiye'de sokak arasında uygun rakama fiber kullanamayabilirsin site alanlarda fiber interneti çok uygun rakama kullanabiliyorsun. Bunun sebebide adam bir sokağa fiber çektiği zaman o sokaktan 2. müşterinin çıkmaması durumunda yaptıkları harcamanın karşılığını alamamaktalar. Arz talep durumu diyelim.

Türkiye alt yapı olarak çoğu avrupa ülkesinin çok gerisinde. İnternette kotanın bulunmasının sebebide bu açıkcası.

İnterneti faydalı kullanma oranımız, Türkiye'nin nüfusu ve alt yapı yetersizliği göz önünde bulundurulduğu zaman şu anki internet fiyatları bence gayet makul.
HOCAM BEN BİŞEY DEMİYORUM LÜTFEN ŞU ALTTAKİ HABERİ OKUYUN NEDEMEK İSTEDİĞİMİ AZ ÇOK ANLICAKSINIZ...

http://www.webrazzi.com/2012/07/27/f...rle-bogusuyor/

Türkiye’de durum ne?

Türkiye’de fiber internet bağlantı altyapısı sağlamak için şirketler ABD’nin tam tersine ‘buzlu göle’ atlamaya hazır. Çünkü İstanbul dahil olmak üzere Türkiye’nin neredeyse bütün şehirlerinde fiber internetin önünde engeller bulunuyor. Belediyelerden izin koparamayan ya da talep edilen yüksek ücretleri ödemeye yanaşmayan şirketler fiber internet altyapısı için caddeleri kazamıyor.

Anadolu şehirleri de dahil birçok şehir ‘zengin’ internet altyapısı sağlayan şirketlere yüksek rakamlar talep edip, Türkiye’deki fiber internet bağlantısına darbe vuruyor.

SEN BANA NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM...