arkadaslar rica ediyorum sunlarin üstüne gitmeyin sonra sikayet ediyorlar mesajlari sildirmek icin cok üzülüyorlarmis geceleri yatamiyorlar bi kac mesajim silinmis. neyse olan bize oldu , 6 puanimiz garanti oldu
O kadar tahrik edici mesajlar atıyorsun ki anlamak mümkün değil, ne yaptı sana Göztepe?
Harbi merak ediyorum neden bu kadar garip mesajlar atıyorsun. Hiç mi ailen öğretmedi sana bir yerde yas varsa, üzüntü varsa üzerine gidilmez diye? Hiç mi anlatmadılar sinirli insanın üzerine gitme evladım diye?
Harbi merak ediyorum, amacın ne, ne yaptı arkadaş sana Göztepe, neden bu kadar kin besliyorsun, neden bu kadar gün bekledin?
Hani Karşıyakalı olsan anlayacağım ezeli rakip falan filan da sana ne oluyor, zurnanın son deliği bile değilsin. 196 taraftara maç oynuyorsun.
Karşıyakalı arkadaş da futbolcu alarak dostluk olmaz, yoksa biz 7 cihanla dost oluruz. Rus takımıyla da dostluğumuz ebedi, çok fazla rus tanıdığımız var oradan geliyor yani yoksa neden yabancı takımı destekleyelim değil mi? Yıllar önce kız almışız, kız vermişiz rus temsilcisinin bulunduğu ilçeye falan filan. Her şeye gerekçe bulunur, yeter ki isteyelim.
Biz kümeye düşmekten korkmayız, hala neden sabır sınıyorsunuz onu anlamıyorum. Hayır dalga geçeceğim diyorsunuz ama harbi rezillik yani şu söyledikleriniz. Hiç yakışmıyor. Ama bunları sadece internette dile getirmeniz güzel, mazallah sokakta bir Göztepeli çocuğun yanında falan bile demeyi yani.