wiplast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ön ödeme alınmayan hiçbir iş sonuçlanmaz, sürekli şura şöyle bura böyle gibisinden bahaneler atılır ortaya, yazılımcı da parayı alabilmek için her söyleneni yapmak zorunda kalır.siz en güzeli gidip bir firma ile sözleşme imzalayarak yaptırmayı deneyin.
Ön ödeme yapınca da, iş gecikip duruyor Kendi adıma çalışması zor biri değilimdir, konuyu böyle yazmama neden olan emin olun tecrübeler Bu şekilde talep gelmezse buralardan bi yazılımcıya veririz işi, en azından elimizin altında bulunsun. Yine de çok zor bi iş olmadığından ilgilenecek birileri çıkar diye düşünüyorum, bakalım artık. Teşekkürler yorumunuz için, sizde haklısınız tabii.

Benjamin Breeg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada laf bana düşmez ama ben de burada kesinlikle ön ödeme ile çalışmayacağım, geçen sene r10'nun en iyi ve en güvenilir tasarımcısına 1000 lira ön ödeme yaptım adam 2 ay oyaladı sonunda da ortalıktan kayboldu olan bana oldu.
İşte maalesef bende aynı durumda sıkça kaldım maalesef, bugün ne bir insana tek kuruş borcum vardır ne de vaad ettiğimi yapamamışlığım. Gelin görün ki, basit bir iş yaptırmak istediğimizde bile yeterli olmuyor bunlar. İki ucuda kötü işin Size de geçmiş olsun, bende ön ödeme konusunda taviz vermeyi düşünmüyorum çünkü kendimi biliyorum. Güvenip güvenmemek yazılımcı arkadaşlara kalmış artık.