Ares adlı üyeden alıntı:
Abicim bana SEO öğretme ben zaten SEO uzmanıyım. Şurada şu hit var, burada bunu yap, link al-içerik ekle ne bu? böyle ticaret olmaz, sitemi alıyorum sana SEO danışmanı mı seçiyorum anlamadım ki almıyorum site mite senden kardeşim. Sohbet kelimesinde sıralamalarda bulunuyorsa banane? Bana tam sıralamasını yaz diyorum akıl verme, ben 7 yıldır o aklı profesyonel olarak yapıyorum zaten.
Sohbet kelimesinde sıralamalarda bulunuyor.
Chat kelimesinde sıralamalarda bulunuyor, tamamda banane ben konuda ne yazmışım ilk 3 sayfa yazmışım? ilk 3 sayfadaysa gel bana PM at zamanımı çalma kendi zamanınıda heba etme.
Ne bunlar çocuk mu var senin karşında sanane banane ne yapayım, bana öğretme gibi bozuk uslup ile özel mesaj yollamışsın?
Burda r10 kullanıcıları ile bu şekilde konuşma yetkisi kimse vermemiş size. Bu mesajı Moterator lere report edeceğim.