monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde sıkıntılı olan alt çenede çıkan 20 lik dişlermiş.. Diş operasyonundan korkmak kadar saçma birşey yok sanıyorum.. Duruma göre 3-4 iğne yapar operasyon öncesi ve hiç birşey hissetmezsin sonrası da ağrı kesici alırsın 6 saatte bir birazcık ağrı biraz sızı olacak onada dayanamıyacak insan evladı yoktur..

İnt de hep abartılır ben birgün çektirceğim bir film öncesi ekşisözlükde yorumlara baktım film randevum gelene kadar inan nefes alamadım öyle saçma alakasız anlatmışlardı ki beynim durmuştu resmen..

Sanırım henüz hiç doktor a göstermedin git önce bir çene filmi çektir sonra çene cerrahına muayene ol görüşlerini al iştişare yap Edirne de ne durumda dış hastaneleri bilmiyorum ama kesin vardır özel kaliteli yerler.. 20 lik diş tam gömük bile olsa normal bir çene cerrahına 300 lira maks çıkar.. Çene cerrahı olması yeterli saten illa isim yapmış birilerine gidip 1000 lira bayılma derim..

İstanbulda isen Çapaya git çene filminle sana en doğru önerileri yaparlar 5 dk da adamlar canavar gibi...
Hatta ist deysen mutlaka ne yapacağını çapadan fikir al sonra içine sinen özel polikilinikde uygulat derim..

Bende kısa zamanda çektirdim tam gömuk deilmiş adam 10 sn ye de aldı..
İlginiz için teşekkür ederim. Biraz içim rahatladı. Edirnede var. Burda hallederim sağolun. LYS'den sonra artık.