Mühendislik için gelmeee hele ki bilgisayar üzerine ise tavsiye etmiyorum. geleceksen yine iyi düşün ama gelme 3 tane ünlü üniversite var diğerlerinin yanından geçme bile bence ama onlara da gitme.. 5 yıl için hadi o 6 yıl olur bence vereceğin 100 bin tl üzeri para git yurt dışında oku daha iyi veya TR'de güzel bir yer tuttur orda oku. Bir bildiğim var ki böyle konuşuyorum yoksa bir yeri kötüleme peşinde değilim. şimdiki kafam olsa yurt dışında okumak isterdim. Yurtdışı eğitim nasıldır bilmiyorum ama şundan eminimki bilgi vs olarak her açıdan daha iyi bir düzeyde en azından orada güzel bir eğitim sistemi var EZBER MANTIĞI YOK!! burada 3 ayda C programlamasını öğreteyim ki onu da doğru düzgün öğretmiyorlar öteki dönem C++ göstereyim yine 3 ayda object oriented programcılığını öğretelim demekle olmuyor işte ne bu böyle *** 2 haftada html, css öğretmeye çalışıyorlar öteki hafta ödev olarak istenen şey ise en az 2 aylık uğraşı ile yapılacak birşey sonra vay efendim insanın kendisinde bitiyor olay diyorsunuz burası üniversite diyorsunuz. Ya arkadaş senin mantığın alıyor mu Slide'dan programlama dersi mi öğretilir *** 2 satır kod yazmadan ????
Evet olay insanın kendisinde bitiyor. çalışmak ve merak ile alakalı ama üniversitenin de biraz olsun katkısı olsun be kardeşim neyse konu sapmaya başladı burada keseyim (:

senide etkilemek istemiyorum ama en azından buraya gelirsen çok fazla beklentin olmasın eğitim olarak pek iyi değil. yine araştır sor öğren...