Bırakın artık şu post kasma geyiklerini, neyden bahsediyorsunuz siz güya sinirleniyorlar felan biraz keyif almaya bakın şu işten ne yapacaksınız post kasıyormuş geyik yapıyormuş. ben de burada yapılan her yorumu okuyorum bana eğlenceli geliyor. Bazı arkadaşlar güzel esprilerde bulunuyor onlara çok gülüyorum şimdi google bize güncelleme yapmadı diye yas mı tutalım ? ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum forumun amacı bu değil mi ? bilgi paylaşımı ve eğlence ? amacınızı anlamış değilim. Bu şekilde yorum yapanlar hoşlanmıyor olabilirsiniz ben şahsen hoşlanmasaydım bu konuyu görmezden gelir ve 676 yorumuda okumazdım fakat aksine herkes okuyor ve yorumları kendileri de yapıyor yemin ederim amaçlarını anlamadım neyse hoşlanmayan okumaz dıye dusunuyorum buraya olgunluk gösteripte yok geyik yapmayın yok şaka yapmayın yok post kasmayın türünden yorumlar ne kadar itici geliyor anlatamam neyse belki anlatabilmişimdir..son olarak konu kilitlenmeli diyen arkadaşlar bu forumun ne kadar üst düzey olduğunun farkındasınızdır umarım, konunun kilitlenmesi gerekiyorsa moderatörler zaten gereğini yaparlar sizin yorum yapmanıza gerek yok zaten