Eğer doktora gitmiyorsan anne sütü damlatsan ne olacak?
Bahar alerjisinin basit bir kaç hapı vardır.
Eğer alerji haplarını kullanmazsan alerjin daha ciddi rahatsızlıklara dönüşür.
Öncelikle doktora git alerji testi yaptır. Neye karşı alerjin olduğu ortaya çıksın.
Gerçi Bodrum da yaşıyorsan herşeye alerjin olabilir )))
Ben Turgut Reis te 3 sene yaşadım, alerji haplarım olmadan nefes alamıyordum.
Sen de eğer alerji hapı kullanmazsan yakında astım olabilirsin.
Öncelikle doktora git.
Doktora gidene kadar da eczanede duact al. Günde bir tane kullan. Hapşırman burun tıkanıklığın hepsi geçer.
Doğrudur hocam yaklaşık 13 yıldır felen yaşıyorum bu hastalığı o zamandan bu yana doktor hep aynı göz damlasını verip geçiyor hala daha aynısını yapıyor doktora gitsemde faydası yok ama farklı hastaneye giderim şimdi okul nedeniyle çanakkaledeyim bodruma gittiğimde işler daha da sarpa sarıyor dediğinizi yapayım hocam pazartesi direk işim doktora gitmek olsun hapı felen olduğunu bilsem çoktan giderdim dilimi damağıma götürüp sürekli kaşıntı yaptığından yutkunmaktan bıktım vallahi tuvalete gir hapşur sabah yataktan bile hapşurarak uyandım bir kaç gün

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Aerius kullan. Benim tek kurtarıcım. İnternetten yorumlara bakabilirsin.
Teşekkür ederim hocam hemmmmen araştırıyorum
Geçmiş olsun hocam, acil şifalar

Doktora gözükmelisin...
teşekkür ederim hocam hep farklı farklı doktorlara gitmekten çok sıkıldım yine bir doktora daha gideceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim tekrardan
Benim de acayip şekilde burnum kaşınıyo beyler.Var mıdır bunun alerjiyle alakası ?
valla olabilir hocam aynı şeyleri yaşıyoruz dilini damağına götürüp sürekli yutkununca damağın git gide kaşınıyorsa seninde az çok olabilir sende bir doktora görün hocam