Merhaba Arkadaşlar,

2011 Yılından beri 30Bine yakın müşterimize sunduğumuz BackUp ve FileShare Hizmetimiz var. Bu hizmetimizin satışında bize yardımcı olacak, PayPal ile ödeme alan ve WHMCS kullanan, aktif Web Hosting satışı yapan, satış ortağına yada ortaklarına ihtiyacımız var.

Öncelikle Kazançlarınızı Belirteyim:
* Minimum %10 NET Kazanç ile günlük 10$-50$ kazanç.
* Bizim size yönlendirdiğimiz yabancı hit ve müşterilerimiz sayesinde, sizin kendi ürün ve hizmetlerinizi de tanıtma şansı, potansiyel yeni müşteriler elde etme imkanı.

Satış Ortaklarımızdan Beklentimiz:
* En az 1 yıl önce açılmış, en az 6 aydır WebHosting sitenizde kullanıp, aktif satışı olan PayPal hesabınız olması.
* WHMCS Kullanması. (Satış otomasyonu için bizim Özel Modülümüz hazırda var) Gerekli ayarlamaları size anlatacağız, yada teamviewer üzerinden ayarlamalarınızı yapabiliriz.
* WHMCS de "Optional Client Profile Fields" First Name ve Last name hariç opsiyonel bırakılması (Yabancı müşterilerimizin hızlıca ve zahmetsizce ürün alabilmesi için).

Sistem Nasıl İşliyor?
* Kendi ürünümüzü (Üyeliktivasyon Keyi) otomatik bizim sistemimizden çekip, ödemesini yapan müşterilere otomatik olarak mail ile gönderen ve bu ürünü müşterinin My Services kısmına ekleyen, bize özel sıfırdan yazılmış WHMCS modülümüzü sizin sitenize kurup, ürünleri ekliyoruz. Bu sistem tamamen otomatik, kurulum sonrası sizin ekstra hiç bir yükünüz yok. Müşterilerin bir sorunu, sorusu olursa bize iletiyor.

* Kendi sitemizde ki kayıtlı kullanıcılarımıza, kendi ödeme methotlarımızın yanında alternatif ödeme yöntemi olarak sizin sitenizde yer alan ürün linklerimize yönlendiriyoruz. Müşterimiz sitenize geliyor ve ürünü satın alıp ödemesini yapıyor. PayPal genelde ilk tercihleri ama sizin yabancı müşterilere açık (Kredi Kartı gibi) ödeme methotlarınızıda kullandırabiliriz. Ödeme sonrası otomasyon sistemi herşeyi hallediyor.

* Sizin ve bizim satışlarınızı takip edebileceğiniz bir bayilik sistemi mevcut kendi sistemimizde. Bu sistemde size bakiye/kredi açıyoruz ve sizde ürünümüzü satıyorsunuz. Normalde yabancı ufak yerel bayilere, ön ödeme alarak bayi kredisi açıyoruz ama sizi ana bayi durumunda tutup, önce satın, sonra ödeyin şeklinde çalışıcağız.

* Bizim bayilik panelinde örneğin 3 aylık üyelik size 28USD den verilecek, sizden ise 29.90 satmanızı isteyeceğiz. PayPal komisyonları sonrası zaten hesabınıza 28.6USD geçecek, biz size %10 da ek olarak kredi yüklemenizde vereceğiz. Bu sayede %10 üzerinde bir kazancınız olacak.

Bu konuda bizimle çalışmak isteyen yada daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlardan PM bekliyorum.

EKLEME: Gelen PM'ler ve sorular üzerine şu konularda da açıklama yapayım,

Müşterilerimizin %98 Yabancı, az sayıdaki Türk müşterimizin ise Fatura gibi bir talebi kesinlikle yoktur, olmaz. Bizimde sizden Fatura isteme yada verme durumumuz yok.

Ürünlerinin satılacağı site, Filipinilere ait, ben de 2012 Şubat'dan beri bu şahıslarla aktif olarak çalışıyorum, teknik destek ve hosting konusunda da sağlayıcı pozisyonundayım. Hali hazırda 2 adet Kredi Kartı, 1 adet PayPal aracısı ve çok sayıda local bayi üzerinden sitenin satışları sürmekte fakat ben alternatif bir ana bayi daha yaratmak vede kendi kazancımı artırmak için yerli bir WebHosting firmasıyla da çalışmak istiyorum.