Hmm anladım teşekkürler bilgilendirme için. Ben uzun süredir adsense ile az çok gelir elde ediyorum ancak toplasam 2 bilemedin 3 site ile bunu sağlıyorum. Kendi kendime düşünüyorum normal mesai gibi uğraşsam ve 2 -3 değilde 20 - 30 kadar sitem olsa ve uğraşsam bunlarla iyi gelir elde edebilirim. Tek korkum adsense'den banlanma korkusu. Yani ikinci bir hesap gerekli sanırım. Hocam yaş 29, kpss denedim 76 puan aldım ancak atamalar hüsran elimde bir bu siteler var. Ya bu işe tüm gücümle gireceğim ya da özel sektörde sürüneceğim. Bu şekilde ofis açıp kazanan var mı örnekleriniz.
İmkanınız var ise çalışın memur olun hocam. Belki klasik bir öneri olacak fakat bu işler zor işler. Adamı yıpratır, yaşlandırır. Zaman zaman çok mutsuz eder stres sebebiyle. Kendi işiniz iyi güzel hoş gelir kulağa fakat hiç öyle dışarıdan gözüktüğü gibi değildir. Yani sorumluluk sizin üzerinizde olur, zarar ettiğinde siz üzülürsünüz. Allah göstermesin iflas falan ettiğinizi düşünürsek kafaları yersiniz. Yani imkan var ise cidden memur olun. Bir yandan siteler ile ilgilenin. Ben çok adam biliyorum r10'da normal mesleğinin yanısıra webmasterlık yapan. Adam 1500 lira memur maaşı alıyor, 2000 lira adsense'den kazanıyor. Devamlı bir maaşınız olunca parayı harcamakdan, istediğiniz gibi sitelere yatırım yapmakdan da korkmazsınız. Sonuçta bir daha ki ay elinize 1500 daha geçeceğini bilir planları ona göre yaparsınız. Fakat bu site işlerinde aylık 5000 lirada kazansanız o paraya dokunamıyosunuz. Ya bir daha ki ay sorun çıkarsa diye devamlı onun stresini yaşıyorsunuz.