Öncelikle ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Gerçekten çok üzüldüm, empati yaptım ve kahroldum. Herkes gibi bende ailelerine sabır dileme çaresizliğinde ötesine sahip değilim
Fakat her konuda olduğu gibi yine R10'un kadrolu fanatik siyasetçileri konuda arzı endam ediyor. Hükümete küfür eden, hain ve bölücü ilan eden destekçilerini aşağılayan, kendisini üstün ve eğitimli sanan ve ülkemizdeki belli bir kesimin tezahürü olan insanları yine sesleri çok yüksek çıkarken görüyoruz.
Şahsen siyasi konulara mesaj atmamaya çalışıyorum ama bazılarının sesinin fazla yüksek çıktığını görünce fikirleri hakkında bilgi sahibi olmak ve öğrenebileceğim bir şeyler varsa kendimi geliştirmek istedim. Sorduğum soruya fanatiklerin, ideolojisi düşünce gücünden ağır basanların ve mümkünse henüz genç olanların cevap vermemesini rica ediyorum.
Şahsen AKP'ye oy vermek hiç nasip olmadı ama niyetim bu yönde. Peki sizin görüşünüz nedir? Neden AKP'yi desteklememeliyim? Hangi parti veya kurumu desteklemeliyim, sebebi nedir?
Not: Lütfen bir olay anlatacağınız zaman marjinal gazete veya yayın organları ile kişileri kanıt olarak göstermeyiniz.
Saygılarımla.