sen ne diyon kardeş ? Ülkeyi bomb*k bi hale soktular herşey berbat diyemiyon da kalktın kendi eğitim seviyenden bahsediyon.

Ben sana protos78 in mesajından anladığını ve anlatmak istediğini söyleyivereyim.

Protos sizin seçmenlerinizi kastetmeyerek ülke genelinin eğitim seviyesinden bahsetmiş.

Senin anladığın ve idrak ettiğin ise, Akp seçmeninin eğitim seviyesi yüksek.

he tamam öyle.

buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef ki tezinizde hatalısınız çünkü eğitim seviyem yüksek okul 6.5 yıl değil.

Bu olayı eğitim seviyesine bağlamak yerine gerçekçi olun ve diyin ki ;

Biz şu siyasi görüşe sahibiz ve onlar ne derse biz onaylarız onların bir bildiği vardır deriz biz güdülürüz ama başkalarına koyun deriz diyin.

Yada

Hükümeti eleştirmek olsun da nasıl olursa olsun mantığıyla da çalışan çok aydın beyin (!) bulunmakta bu forumda bunu görüyoruz. Hayatı PC başında geçen kendini milliyetçi sanan o kadar çok kişi var ki forumda onları da görüyoruz ancak kafatasçılıktan öteye gidemiyorlar tabi.

Benim sosyal hayatım veya geçmişimle ilgili siyasetin içinde benim / ailemin nasıl bulunduğuyla ilgili en ufak bir fikriniz yokken ve siyasetle ilgili en ufak bir fikriniz yokken size bir şeyler anlatma çabasına girmek isterim daha öncede girmiştim ancak sonu ya ban yada hakaret olduğu için kimsenin küçük düşünceleri ile uğraşacak vaktim bulunmuyor.

Hataya sakin bir yer diyenler için evet sakin bir yer ama gündüzleri geceleri neler oluyor peki ?

İçip içip sarhoş olanların sesleriyle doluyor sokaklar kavgalarla neşeleniyor sokaklar, evlerin camı kırılıyor yüksek sesle müzik açılıyor ve uymanıza engel olunuyor.

Adıyaman dan buraya gelmiş birisi olarak ben böyle bir sakinlik görmediğimi belirtebilirim. Buralar sakinse eğer Adıyaman da insan yaşamıyor tek yaşıyoruz.

Adıyaman da siyasi kavga görmeniz çok zordur insanlar birbirine saygılıdır Burada ufak bir kıvılcım yeter.

Biriside tatahaber diye bir şeyler paylaşmış kaynakları çoğaltın da (ciddi haber siteleri olmak şartı ile) bizde diyelim ki bizim destek verdiğimiz insanlar arkamızdan vurur olmuş.

Zaten Suriye politikasında hatalar olduğunu belirttik ancak orada savaştan kaçan halk gerçekten mazlumdur ve herkesin içinde hain çıkabilir. Türklerden de çıkıyor Kürtlerden de çıkıyor Ermenilerden de çıkıyor zaten bunlar bütün bir toplumu bağlamaz.

Bunu bilemeyen zihniyet birde diğer zihniyeti aşağılamıyor mu ? İşte o zaman cevap vermek gerçekten gereksiz oluyor. Nasılsa okuduğunu kafasına yazamayacağız...

Ölenlere Allah tan rahmet diliyorum, kalanların başı sağolsun, Allah sabırlar versin.