Şimdi kesin çok ilginç bi olay olacak ve bu Hatay'da ki bombalı saldırı unutulup gidecek. Mevcut partinin ve yandaş medyanın gündem değiştirme stratejilerii işte..
Şuç kimse de değl kardeşim. Suç bizde bizde ! Hükümette değil suç, sen unutursan onlar yer, onlar ağzına ... ! Sen sesini çıkarmaz isen yaparlar. Biz öyle bir ülkeyiz ki futbol takımları için savaş çıkarabiliyoruz, ama adamlar dinine, milletine küfür ederken, gayri resmi işgal işlemleri yapılırken herkes uyumaya devam ediyor. Biz öyle bir milletiz ki nedense öfkemiz 1 gün sürüyor. 20-30 Şehit olur, 1 gün yürüyüş düzenlenir ertesi gün bunun olmasının sebeplerini sorgulayan hiiç yok.
Maalesef sonumuz hiç mi hiç iyi değil, o bayrak o direklerden indiğinde aklımız başımıza gelecek ama çok geç olacak. Artık dünya öyle bir düzen aldı ki eğer ki biz o duruma tekrar düşersek bizi kimse kurtaramaz, dünyanın en iyi, en idealist lideri bile bizi doğrultamaz. Çünkü bu sefer ki oyunlar gayet planlı programlı işliyor, hiç açık vermeden. Allah sonumuzu hayır etsin. Benim artık bu ülkeden bir beklentim yok ciddi manada, bu olayda belki yarın belki bir sonra ki unutulacak. Olan yitirilen yüreklere, insanlara olacak. Maalesef ki böyle.