Bende madem konuyu açtım cevap vereyim bari..
2006 Denizli maçı DK 80 maç 0-0 bu skorla GS şampiyon. Dk 89 Maç 1-0 Denizli önde GS yine şampiyon . Dk 90 1-1 GS yine şampiyon.
Maç uzatmaya gitmese GS zaten şampiyondu uzatma kimin işine geliyordu acaba ?
Ayrıca Adnan polat bu konuda Yargılandı ve ilk celsede beraat etti.
Aziz Yıldırım gibi Hüküm giymedi.
Bunları aziz yıldırım bilmiyor mu biliyor ama işine gelmiyor
GS stat için taahhütlerini yerine getirmedi derken biz devlete her türlü tahhütümüzü yerine getirdik diyor .
Devletten Tesisleşme için Alınan araziyi Turizm ve Otelcilik için Kullanıp Haksız Kazanç sağlayan kim ? Devleti Dolandırmaya kalkan kim ?
Maliye Bakanından Resti yiyen kim ?
GS ın SPK sından bahsediliyor . Etik midir değilmidir tartışılır Ama HUKUKSUZLUK olmadıgı resmen ortadadır!
Trabzonsporu yenemedik bakanlar bile şaibe var dedi diyor . Neymiş Şaibe ?
Bir topçunun çok iyi oynaması mı şaibe ?
Trabzon Kalecisini son maç geçemiosan şampiyonda olamazsın kusura bakma.
Ne yani Bırakacakdı kaleyi gol mu olcakdı hepsi ?
Alışmış Aziz yıldırım Böyle şampiyonluklara o yüzden garip geliyor.
Ama kendisinin Şikeli şampiyonluguna ses çıkarmıyor ağzını açmıyor.
Diyor ki Tüm kulüpler incelensin ! Hayır bir korkun mu var ? Buyursunlar incelesinler!
Ama biliyor fenerin borcu dağları aştı Bir yönetici 850 milyon dolarlardan bahsediyor açın okuyun. Belkide duyum aldı Fenerbhaçenin denetleneceğine tırsdtı gündem değiştiriyor.
Daha fenerbahçe de kimse Gerçek borcu net olarak söyleyemiyor. Aziz yıldırım Gittikten sonra görülecek bakalım ne kadar borç içinde kulüp.
Diyor ki ben vergimi veriyorum kim nereye ne kadar vergi vermiş bilmek istiyorum !
tabi tabi Kulübe 1 milyon dolar yardım yaptım deyip Mahkemede ayda 30 milyar kazanıyorum diyen kimdi ?
Açıkladınmı bu paralar nerden geliyor ?
Bu adamın laflarına artık kendi yandaşları bile inanmıyor. Ama yapacak bişey yok
Çünkü ortada bir kulüp Kalmadı Adam TEK ADAMIM diyor BEN İSTEMEZSEM bu kulüpte hiç bir şey olmaz diyor . Maalesef KOSKOCA camia Bu adamı indiremiyor...
2 yıl daha Aykutla Beraberim diyor.
Bende diyorum ki AYkut sene sonu istifa edecek ( Ettiği söylettirilecek ama aslında gönderilecek )
Ben devam edicekdim o bıraktı dedirttirilecek.
İnşallah yanılırım da Aykut gitmez.
Ama benim görüşüm bu yönde.
Bu adamın insanların gözlerinin içine baka baka söylediği yalanlara hala inanan varsada söyleyecek bir şey yok. Herkes HAKETTİĞİ gibi YÖNETİLİR !