HatayMaster
ve
egktr
dun için gezintileri bulunmamaktadır. gruptan cıkartıyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:08:55 -->-> Daha önceki mesaj 00:05:10 --
hocam size pm attım gezinti yapmamıssınzı diye 8 den beri açık diyorsunzu verdiğiniz ip numarsı sitelerimde gosukmuyor.
sizi sıradakiler kısmına almak zorundayım. 2 gun duzenli gezinti yapın sizi tekrar gruba alayım.
eger gezinti yapmıs olsaydınzı sitelerimzide ip numaranız olmusolurdu dogal.org u da acmamıssınzı sadece ebn size pm attıktan sonra 4 tane sayfa acele ile açmışssınız hocam...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12:54 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:55 --
48 sayfa gezmişsiniz hocam fakat dogal.org sitesini gezintinzi sırasında acık tutmalıydınız surenizi net ölçemiyorum belliki fazla gezmişsisnzi ama saniye saniye hesaplayamayacagım birdahaki gezintinzide lütfen diğer sayfalarda sayfa değiştirriken dogal.org sitesi de acık kalsın
Hocam ben gezinti yaptım diyorsam gezinti yapmışımdır. Yalan borcum yok kimseye elhamdülillah. Bir hata olmuş olabilir.
Durumu Pm ile bildirmişsiniz. Sağolun fakat Pm'i okuduğum ve ona göre yalan yanlış gezinti yaptığım fikrine nasıl sahip oldunuz merak ediyorum. "sadece ebn size pm attıktan sonra 4 tane sayfa acele ile açmışssınız hocam" bu söz ağır olmuş. Mesajınızı yeni okuduğumu da belirtmek isterim.
Madem sıradakiler kısmına eklediniz, ben sınıftan çıkmayı yeğlerim. Yolunuz açık olsun...