Adam Atatürk'e , Atatürkçülüğe laf etmemiş ki.
Yazılan mesajları gözünüzle okuduğunuza emin misiniz ?
Üstüne basa basa tekrarlamış kime söz söylediğini ;
işte barış öncesi ve sonrasını hesaplayamayan adamlar yüzünden 25 yıl bütçelerde hep asker ön planda kaldı. eğitim ve sağlık 2-3 sırada kaldı. Elemanın biri geldi bitircem dedi. Kim olduğu umrumda değil. Düşünseniz eğitim sağlık ilk plana gelcek. Herkes eğitim alarak doktara gidecek ve kendini daha ifade edicek. Bunlar hep birbiriyle bağlantılı. Bunu kavramayan insanlar ülke bölünecek diyerek başlıyor bağırmaya.
Yıllardan beri zihniyetinize oy atanlar hep elitist hep jakoben oldu oluşturdugunuz elistler migrosdan alışveriş yapıp verdikleri oylar ile muhasır medeniyet seviyesine çıktı ulusalcı denilen kesim hep bi ötekileştirme yaptı şimdi bir avuç kaldılar maalesef 80 sene yediğiniz kaymak bitti dincinin biri gelip istanbul sermayesini anadoluya aktardı derdiniz o bayrakla işiniz yok diktanız elden gitti
aynen dikta bitti.
Niye hakaret olsun ki, ben sizin Atatürk sevginizi sınamak istemiyorum, sadece ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum. Bu üniversitede Atatürk'e karşı yapılmış olan bu olumsuzluk hakkındaki düşünceleriniz neler? Her Atatürkü seven ayrımcı gibi görülüyor bu aralar... Tgbden bize ne...
geniş düşünemiyorsunuz. olmuyo maalesef tartışamayız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:34:11 -->-> Daha önceki mesaj 12:31:28 --
Bilgi sahibi olmayı üniversite okumak sananlar var aramızda... Eleştirdiği kişileri "
böyle tipler derken Atatürkçüleri değil ülkenin bölüneceği düşünenleri kasdettim" şeklinde ifade etmiş... Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Yok senin üniversite okuduğuna inanmıyorum, sen vatan haini misin gibi sözlere ne gerek var?
Gören de üniversite okuyan herkesi adam sanır. Hiç görmedik biz zaten üniversite... Bilmiyoruz nasıl bir yer olduğunu... Kız kafeslemek için okula gelen erkekler ve erkeklere yaranmak için üzerinde bir karış boyayla gelen tikicanların sayıca çokluğundan hiç haberimiz yok... Sözde üniversite okuyan arkadaşlarımızın birçoğunun amacı zaten derslerde anlatılanları öğrenmek; kantinlerde kafeteryalarda zinhar sevişip öpüşmeye gelmiyor bu bilgili, aşmış üniversite gençleri...
Kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil diyede belirttim.