Ben filelsi coktan satın alcam da en son aldıgım traderlere bakarsanız birine yüklü miktar para geçtim traderi 2 idi güvendik işimiz yarım kaldı adam banlandı kayboldu konu sahibi kardeşim yanlış anlama benim buraya turmmo ergenleri konular açıyor bir kaç iş yapıp mileti dolandırıp gidiyorlar isdersen oyun sunucu katagorilerisinde şöyle bir 30 konu gez cok kişi banlıdır. hemde cogu süresiz eminimki traderin saglam olsa bu filles den sen çok satardın şimdi alacak kişi tedirgin sen yeni bir üyesin parayı peşin isdiyosun sarı çizmeli mehmet aga önemli olan parada degil bide salak yerine koyulmak oluyor bu filesin yarın vareze düşmeeycegi şüpeli ha ben satın alsam kendim kulanırım kımseye vermem ama bir bilisim sirketine giderse vay haline herkesde olur bide bu yüzden yaklaşmayan çok Genede iyi satışlar para konusundada traderi yüksek olan kişilere güven hem sen güvence sagla bu r10 da 30 40 traderi olan kımse hesabını banlatmaz şuna emin ol r10 uyelikleri zamnında 50 100 liraya satiliyordu boş bir uyelik kımse traderli hesabını banlatmaz sanal satışlar güvence isder sende bu güvence şuan için yok yanlış anlama beni iyi forumlar.