Hatırladığım kadarıyla
@GuNGoRv Kıbrısta mı yaşıyordu ama kıbrısla bi ilgisi vardı
Aynen dostum doğru hatırlamışsın ancak derslere en son kasım ayında gitmişim askerlik için veriyoruz para işte

Her neyse konuya döneyim okulu bitirdikten sonra odtülü bir öğrenci olarak çıkacaksın dostum. Eğitim olarak kıbrısta odtü, uluslararası daha sonra daü gelir. Eğitim için geliyorsan odtü ilk seçeneğin olsun ha diyorsan sende benim gibi amaç askerliği erteletmek yaz yakın doğu üniversitesini. Kıbrısta yaşam anadolu yaşayan bir insan için pahalıdır izmir,istanbul gibi şehirlerde yaşayan insan için "bence" aynıdır. Kirası pahalı diyen insanlar vardı bir ara forumda dublex evde kalıyorum 800 lira kira ödüyorum. Odtü de okursan zaten fazla para harcamazsın okul dağın tepesinde anca okulda para harcarsın birde hafta sonu
girne gecelerinde
Uluslararası kıbrıs üniversitesini seçersen biraz daha fazla para harcayabilirsin. Okulun %50 özel diye biliyorum sahipleride adanın en zengin ailesi gelince çok duyarsın zaten

Eğitim olarak pek fazla bilgi veremem okula uğradığım yok ama yinede kafana takılan soru olursa araştırır öğrenirim.
İzmir'den geliyorsan alışman biraz zor olur keko tayfa çok oluyor genelde aşiret çocukları geliyor

Okuldaki güvenlik öğrencinin arabasının kapısı falan açıyordu ilk geldiğimde şaşırmıştım

(ydü üni için söylüyorum bunu )