Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konularım tam değil. Şuan kendimi sıkı bir kampa aldım. Bitirebildiğim kadarını bitirecem. Denemede ise yapamadığım soruların çözülüş yollarını öğrenecem. Yani şöyle;

Atıyorum;

Kimyada denge bilmiyorum. Ama gördüm tam halletmedim. Şimdi ben denemede bunun hakkında soru gördüm ve çözemedim. Verdiğim linkte çözümlü deneme olduğu için 6 tane farklı denemde 2 şer tane çıksa 12 soru var. bunlardan 7 tanesi farklı soru tipi olsa, ve bende bu soru tiplerini nasıl çözeceğimi görsem zaten bana yeterli düzeyde olur. Ben okuldaki sınavlara değil, Ösym tarafından hazırlana sınavlara giriyorum. Çok kasmıyorlar.

Bu yüzden 6'lı bir deneme alıp, bunu çözmek lazım. Eğer dediğimgibi sorualrı sentezlerseniz 3-4 denemden itibaren netlerinizdeki artışı görürsünüz. bunu sadece ben değil, rehberlik servisimizdeki hocanın tavsiyesine uyan arkadaşlarımda da gördüm. Bu taktiği herkes vermez. Ben 15-20 tane liseden arkadaşıma bu olayı önerdim.

Belirleyici sorular dışında çok zor değil normal düzeyde çıkıyor. Elinizdeki zor kaynaklar ile uğraşmayın. 1 ay kalmış zaman kaybı olur.
Ben de sayısal öğrencisiyken tm ye geçtim.Edebiyat için önerebileceğin kaynak vb. şeyler var mı ? (40-45 arası net lazım)