Gereksiz bir şekilde söylediklerinizin yüzde yüz doğru olduğuna inanıyorsunuz. Veya bunlar kesin şeylermiş gibi kafa bulandırıyorsunuz.
Öncelikle tartışıyoruz burda. Örneğin ben burada belirtiklerimi okuduklarıma göre değil tecrübelerime göre belirtiyorum.
Ben işin yüzde yüz valid olacağı ile ilgili bir net söylemim yok. Ancak sitenin aşırı kodsal dengesizliklerin seo anlamında siteye aşırı derecede zarar verdiğini çok kez yaşadım.
Şöyle belirteyim. php kodlama bilgim çok iyi değil. Kendim amatör çabalarımla istediğim tasarımsal ve işlevsel bir görüntüyü yakalama adına scriptin kodlarını altını üstüne getirdim. Sonuç anasayfa sıralamadan gitti. İndex almıyor. Sıralamaya giremiyorum. Aynı oynanmış scriptle 5 site açmışım. Eskisi gibi site içeriğini güncelleyip almak istediğim potansiyeli alamadım.
H1 w3c sitenizi uçurmayacak. Ancak uçurmak adına başlıca bir adımdır. Bunu inkar eden bunların saçma olduğunu inkar eden ya bir şey bir bilmiyordur, ya da farklı bir şey deyim de ilgi çekeyim modundadır.
Diğer olay da bu h1'i küçümsek, yeni seocuların başkahramanı gibi bir şey olmuş. Yahu google kendi bile h1 bir sürü örnek verir iken, h1 saçma da saçma demek neyin mantığı. Daha iyisi var ise onu kullan. Ancak h1 yine seo anlamında bir kriterdir. En önemli falan mı onu tartışmıyoruz. Olası faydalı olabilecek bir kriterden bahsediyoruz.
Php kodlamayı da iyi biliyorum. html css i de iyi biliyorum. Seo konusunda da kötü değilim.
Sen tecrübelerinle konuşuyorsun da ben tecrübesizliğimle mi konuşuyorum.
Sizte hızıymış, kendi otomatik scriptim var, kelime avlar, bulduğu kelimeler ile başka sitelere bağlanır içerik çeker siteye ekler. Bu avcılık, içerik bulma çekme 7-8 saniye sürer. Hani hız muhteşem önemliydi? Sitenin sadece google video indexi 500k. her sayfasında 50 tane w3c hata var. Hani valid site çok önemliydi?
Bunlara harcanacak zaman asıl efor sarfedilmesi gereken yerlere harcanmalı. Google data formatları çıkarmış, sitemap kullanan adamlar bu formatları kullanmıyorlar forumda seo kodlama deyince gelip h1 tartışması yapıyorlar.
Benim ilgi çekmeye ihtiyacım yok. Ben bir şey yazdığımda bu forumda tüm iyi seocuların ilgisini çekerim zaten. @karacoder kral çıplak demiş. sonuna kadar haklı. h1 ile uğraşsın millet. hala title ayarı h1 ayarı ile uğraşsın. google a manşetini başlığını açıklamanı özetini resmini , thumbnailini, içeriğini herşeyini açık açık gösterebilmek varken h1 h2 h3 kaç defa kullanılmalı diye uğraşmaya devam edilsin...