Keşke teslim almasaydım. Sanırım ucuz etin yahnisi oldu bu olay... Böyle insanlarla çalışmamam için bana bir ders olur umarım. Arkadaşa ödemenin bi kısmını yolladım ancak kalan 3.5 TL için bakiyem yetmedi. Neyse asıl mesele arkadaşa "3.5 TL bakiyem yetersiz çıktı deyip bankanın e-şube screenini çektim ve eğer sorun olacaksa geri kalan 3.5 TL'i alana kadar işimi teslim etmeyin. Diyerek ekledim. Zaten en geç bu ay içinde adsense ödemeleri gelir gelmez parasının kalan kısmınıda kendisi istemeden aynı hesaba gönderecektim. Bunu da yazılı olarak özel mesajda "en kısa zamanda aynı hesaba göndereceğim" şeklinde bildirmiştim. Arkadaş bugün ya paramı gönderin yada -trade vereceğim babında tehditkar bir mesaj gönderdi. 3.5 TL için bankaya gidip 4 TL de masraf ödedim. Hesabıma para yatırdım ve ödemesinin kalanını gönderdim.
İnsanlık bu mudur bilmiyorum. Sorun paranın tutarı değil yapılan hareket. Madem ki 3.5 liraya ihtiyacı olan bir insansın bunu güzel bir dil ile de söyleyebilirsin. Olabilir ayıp değil bazen oluyor 3.5 liramız olmuyor. Hepimiz 3.5 liraya muhtaç olabiliriz ancak insanlık o parayı usulune uygun elde etmektir insanları yarı yolda bırakarak ve zarara uğratarak değil! Bu kişiyle iş yapmamanızı öneririm. Ayrıca yaşatılan bu 4 liralık mağduriyetimden dolayı -trade hakkımıda kullanacağımı yönetimdeki arkadaşlara bildiririm.
Bu tutum kişinin ticari kişiliğini de ortaya koymuştur. 15/16 yaşındaki çocuklar bile bu hareketi yapmazken bu türlere diyecek tek lafım, Allah gözünüzü doyursun.