aciksari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin peşini kesinlikle brakmayın derim konuyu okyamadım ama TİB zorunlulu gereği Log tutma zorunlulukları vardır.O firmaların o İP ler dahi yeterli olacaktır. Kaliteli bir Avukat ile karşı tarafın iddanamede Sanal Terörizm Hırzsızlık ve Tazminat anlamında ise yine 2 farklı tazminat davası açabileceğinizi unutmayın.Yapmanız gereken tek şey saldırı logları ile Savcılıkta suç duyurusunda bulunmak sonra polisler evinden alırlar.Gerçekten çok zor bir durum durumunuzu anlıyor ve geçmiş olsun diyorum maddi manevi destek durumunda ulaşabilirsiniz
Dilekleriniz ve yardımcılığınız için çok teşekkür ederim, işlemleri başlattık kesinlikle peşini bırakmayacağız.
abdullahmabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayret birşey... Şimdi bizim haklarımız ne olcak hiçbir hak iddia edemeyecek miyiz, 1 yıllık parasını verdik alan adı + sınırsız reseller aldık boşuna mı gitti yani?
Boşa gitmedi, reseller hesabınız silinen sunucu içerisinde ise aldığınız paket ile ilgili bilgileri özel mesaj olarak gönderin.
inet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim
MertOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kısa sürede atlatırsınız umarım
5.152.211.141 bağlı resellerime dün akşam erişebiliyordum hocam
tam olarak siteler ne zaman aktif olur? db yedeğide yeter şimdilik bana
Teşekkür ederim, siteler şuanda aktif durumda
savaskursun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkse geçmiş olsun hizmet verenede,hizmet alanada ...
Teşekkürler.
DilaraBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alanlara da hizmet verene de çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum..Bunu yapanların insan olduğundan şüphe duyuyorum gerçekten..
Lazersunucu yapabileceğim bir şey varsa maddi manevi ulaşabilirsin numaram aynı tekrardan çok geçmiş olsun umarım müşteriler de siz de minimum zararla atlatırsınız bu olayı.
Dilekleriniz için çok teşekkür ederim Hüseyin hocam
harkulade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rızık Allahtan dır kimse kimsenin rızkına engel olamaz sen bu adam saldirsan da onun bütün sunucularini yerle bir etsende ordan sana gelecek 3 - 5 müşteri ne yapacak sana ne getirisi olacak Allah senin kazancinimi arttiracak 3 - 5 gelecek bir başka yerdne 3 - 5 gidecek bu kadar emek hak hukuk kul hakkı ya onlar ne olacak yazık degilmi bu kadar insana kim bilir kaçtane yetimin hakkına girdin kim bilir ne durumdaki insanları magdur ettin rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim sorunlarınız en kısa zamanda düzelir
Sağolun Allah razı olsun.
muratsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam gerçekten çok kötü olmuş umarım en kısa zamanda tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım olan oldu, mahkemeye verecekseniz ben de taraf olmak istiyorum demiştim ve almış oldugum hizmetin faturasını istemiştim sizden. şu an 500 tl belgelenebilir masrafım var ve o masrafı talep ediyorum. sonra vakit geçti falan yazmayın. pm atıyorum ona geridönüş yapmıyorsunuz. Vakit geçti, başvuruya yetişemedin fal demeyin bir an önce faturamı kesip gönderin ben elimdeki banka dekontları ile size bir döküman vereceğim. bunu mahkemeye iletmenizi isteyeceğim. sonuç itibari ile burada zarar görenlerden birisiyim
Zararlarınızı belgelendiren evrakları adresimize gönderirmisiniz.