Merhabalar arkadaşlar, yarın açık öğretim sınavına gireceğim sınav yerimi öğrenmek için aol'dan giriş yapmaya çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu söyledi. Bende AOL'da ki telefon numarasından arayarak durumu anlattım, şifrenizi XXX olarak değiştirdim dedi karşı taraf teşekkür ettim kapattım ve girmeye çalıştığımda şifre yanlış dedi. Tekrar aradım birde ben girmeyi deneyim dedi ve sistemde bir hata var siz beni bi yarım saat sonra ararmısınız dedi ve yarım saat sonra aradığımda şifremi XXX olarak değiştirdiklerini söylediler ve teşekkür edip kapattım. Bu sefer sisteme giriş yaptım, sınav yerimi öğrendim belgeyi çıkarttırmak için internet kafeye gittim ve şifrenin hatalı olduğunu söylüyor. Şimdi mesai saati geçtiği için kimseye ulaşamıyorum.

Alo 147'yi arıyorum abartısız 40 dakikadır tahmini bekleme süreniz 5 dakikadır diyor. Ne açan var ne kapatan öyle salak gibi müzik dinlettiriyolar, şuanda sınava nerde gireceğimi biliyorum fakat sınav belgem yok. Sistemden kaynaklanan bir hata yüzünden yarın sınava giremeyeceğim, ne yapabilirim? Önerisi olan varmı? Yarın sınav yerine gidip durumu anlatsam etkili olabilir mi?