Arkadaşlar merhaba,
r10 forumda çok uzun zamandır üyeyim, zaman zaman bot yazıyorum, sabit bir konu açıp referanslarımı biryere toplamayı hep düşünmüştüm ama üşengeçliğimden sanırım bir türlü yapamamıştım

Kısmet bugüneymiş.
10 seneyi aşkın zamandır php ile uğraşıyorum. Sadece WP botu değil, istediğiniz herhangi bir altyapı (Joomla vs.) üstüne bot hazırlayabilirim.
WP admin panele direkt entegre ediyorum, ve All in ne SEO eklentisi ile de uyumlu çalıştırabiliyorum.
Bana msn adresimden veya GSM numaramdan direkt ulaşabilirsiniz.
Yaptığım işe güveniyorum ve
ödemeyi her zaman işi teslim ettikten sonra alıyorum.
Ön ödeme istemiyorum. İşi yaparım, kontrol edersiniz, istediğiniz gibi olmuşsa ödeme yaparsınız, hepsi bu.
İletişim Bilgilerim:
(538) 400 44 24
En güncelden geriye doğru aldığım referans yorumlarım :
önce küçük bir kodlama ile başlamıştık. Çok memnun kaldığım için başka sorunlarımada ilgilendi.
Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..
Oldukça ilgili ve işine saygılı bir arkadaş. İhtiyacım olan ne varsa teker teker yerine getirdi. Uzun süre çalışacağız inşallah...
Çok detaylı bir gazete manşetleri botu yaptı. Tüm isteklerimi yerine getirdi. Ve üstelik bazı arkadaşların 2 hafta uğraşıp, yapamayıp, yapamıyorum bile diyemediği işi 1 günde yaptı. Kesinlikle tavsiye ediyorum, çalışabilirsiniz.
Gayet ilgili ve işinde tecrübeli biri , kendisine burdan teşekkür ediyorum.
Gerekli ilgi ve alakayı fazlasıyla gösterdi. Yapamam diye kestirip atıp, işi yarıda bırakmadı. İstediğim şekle getirmek için elinden geleni yaptı. Bilgi seviyesi üst düzey. Güvenle ve gönül rahatlığı ile ilerde tekrar çalışabileceğim kişiler arasındadır artık. Teşekkürlerimi sunuyorum.
XML Veri Çekme.
Wp Altyapılı Promosyon Siteme Ürün Resimlerini,Katagorilerini,Anlık Stok Bilgilerini Takip Edebilmem İçin XML Veri Çekme Kodu Eklemesi Yaptırdım.Tahminimden Daha Güzel Oldu.İşinin Uzmanı Bir Arkaş.Wp Temadan Kaynaklı Kendisiyle Alakalı Olmamasına Rağmen Ayarlamalar Yaparak Yardımcı Olmuştur.Kensine Çok Teşekkür Ederim.Tekrar Çalışmak Dileğiyle.
Wordpress için VideoBOT Yazdı arkadaş çok ilgili ve profesyonel her türlü desteği ve yardımıda yapıyor.
Teşekkürler...
"İyiki Varsın iddaa" projemde birlikte çalıştık, ve çalışacağızda

bir kere yakalandı bana ehehe
son derece profesyonelce işini iyi yapan bir arkadaş. bu forumda kendisine, emeğine, çalışmasına kefil olabileceğim nadir insanlardandır.
1.
www.hotel-search.biz
wordpress eklentisi için beraber çalıştık mükemmel bir iş çıkardı gerçekten profosyonel işini iyi yapan satıştan sonrada her türlü yardımda bulunan birisi. iyi bir eklenti yazdırmak istiyorsanız her türlü güvenebilirsiniz.
Mentalworks işi 10 Numara yaptı. Süper bilgi süper tecrübe. Eli hızlı sözünün eri.
Çalışmayı Mentalworx Arkadasımız Basarılı bir şekilde yapmıştır teşekkürler.
Kodlama Sorunsuz Teslim Alındı Ödeme Yapıldı.Arkadaş İyi İş Çıkardı Teşekkürler...
Bot teslim Alında çok özenle iş çıkardı sabrı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum, para 2 'ci sırada diyen bi arkadaş aldıgı para helal olsun .
bot yazdırmak isteyen buradan şaşmasın. hani botu filan geçtim insanlık olarak 10 numara 5 yıldız biri. ölü botu canlandırdı kendisi.
böyle biriyle tanışmak bile güzel.
tekrardan emekleriniz için teşekkürler.
1 adet bot alınmıştır , arkadaş son derece ilgili.
3 farklı bot yazdırıldı. 10 numara iş teşekkürler
Arkadaş İle Php ÜZerine Editlemeler Yaptırdım Kendisine Ne KAdar Teşekkür Etsem Azdır Kendisinin İlgi Alaka Ve Bilgisine Hayran Kaldım Düşünmeden İş Verebilirsiniz
video botunu yazdı ellerine sağlık, ilgi ve alakasıda çok güzel,
teşekkür ediyorum...
1 adet daha bot yaptırıldı konusuna hakim bir arkadaş.
1 adet bot yazdırılmıştır, eli hızlı ve çok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim.
Botu teslim aldım. Yapılan işçilik, düzen vs. gerçekten kusursuz. Arkadaş sadece botu değil sonrasındaki danışmanlık hizmetini de sağlıyor. Üzerine revizelerini dahi ücretsiz hallediyor. Gerçekten teşekkürler hocam. Ellerinize sağlık. Umarım yeniden bot ihtiyacımız olur.
Murat Bey botu teslim etti Allah var ben şimdiye kadar böyle ilgili arkadaş görmedim ne desem şunu yapar mısın desem hemen bakıyor yapmaya çalışıyor filmler siteye sorunsuz ekleniyor kodlama ve iş süresi gerçekten mükemmel dediği sürede teslim ediyor bot yaptıracak arkadaşlar gözleri kapalı bir şekilde yazdırabilirler
Bot çalışmasını zamanında ve kusursuz bir şekilde teslim etti. İlgi ve alakası da hakiketten takdir edilesi. Teşekkür borçluyum.
Bot yazdırıldı. Oldukça işlevsel ve sorunsuz çalışıyor. Arkadaş işini oldukça iyi biliyor. Kendisine emeğinden dolayı teşekkür ederim.
iş teslim alinmıştır işi ile alkalı ve tecrubeli bir arkadas.
Arkadaş sistemimi teslim etti, 10 numara iş oldu. Eline sağlık
Arkadaş php konusunda gerçektende profosyenel birisi verdiğim işi titizlikle yapıp teslim etti.